Αυτοκτόνησε γνωστή τραγουδίστρια αφού πρώτα σκότωσε τον σκύλο της!

Ύποπτος ο θάνατος του συζύγου της λίγες ημέρες νωρίτερα

Νεκρή βρέθηκε η τραγουδίστρια Mindy McCready το βράδυ της Κυριακής στο σπίτι που έμενε στην περιοχή Heber Springs στο Arkansas.

Η γνωστή τραγουδίστρια της κάντρι έσβησε σε ηλικία 37 ετών, όπως επιβεβαίωσε και ο αδερφός της. στην αμερικάνικη Daily Mail.

Οι γείτονες άκουσαν πυροβολισμούς και αμέσως κάλεσαν την αστυνομία. «Πυροβόλησε πρώτα τον σκύλο της και μετά τον εαυτό της» είπαν οι αρχές στον ξένο τύπο.

Η Mindy ήταν μητέρα δυο παιδιών, από τα οποί�� το ένα μόλις 10 μηνών! Στις 13 Ιανουαρίου ο σύντροφος και πατέρας του μωρού, ο μουσικός παραγωγός David Wilson βρέθηκε νεκρός στο σπίτι τους. Η υπόθεση δεν είχε εξιχνιαστεί, ενώ η ίδια αρνιόταν κατηγορηματικά πως φέρει την όποια ευθύνη για τον θάνατο του άντρα της.

Ο πατέρας της είχε δηλώσει στο δικαστήριο πως «από την ημέρα που αυτοκτόνησε ο σύντροφός της δεν μπορούσε ούτε από το κρεβάτι να σηκωθεί. Κοιμόταν όλη μέρα και όταν ήταν ξύπνια έπινε. Δεν μπορούσε να φροντίσει ούτε τα δυο της παιδιά».

Σύμφωνα με το TMZ, η τραγουδίστρια είχε κάνει δυο φορές απόπειρα αυτοκτονίας, μια το 2005 και μια το 2008. Ενώ είχε βρεθεί πολλές φορές σε κέντρο αποτοξίνωσης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top