Φύγαμε για Eurovision τελικό: δες πρόβες και δηλώσεις!

Αντίστροφη μέτρηση για να διαλέξουμε τραγούδι για το Μάλμε

Φύγαμε για Eurovision τελικό: δες πρόβες και δηλώσεις!

Και αντίστροφα ο χρόνος μετρά για να επιλέξουμε το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην 58η Eurovision! Η κάμερα του Star βρέθηκε στις πρόβες για τον ελληνικό τελικό και κατέγραψε πλάνα, δηλώσεις και... παρασκήνιο!

Πρόβες, προετοιμασία και αγωνία συνθέτουν το σκηνικό στο «Gazi Music Hall» όπου θα διεξαχθεί την Δευτέρα στις 21:00 ο ελληνικός τελικός, με παρουσιαστές τη Δέσποινα Βανδή και τον Γιώργο Καπουτζίδη, σε σκηνοθετική επιμέλεια του Φωκά Ευαγγελινού και χορογραφίες της Μαρίας Λυραράκη.

«Όλα είναι τέλεια, όλα είναι έτοιμα», είπε η χορογράφος του σόου στην κάμερα του Star, προσθέτοντας ότι «λιώνουν» στις πρόβες αλλά το διασκεδάζουν.

Θυμίζουμε πως, όπως προέκυψε μετά από κλήρωση, τα τέσσερα υποψήφια τραγούδια θα παρουσιαστούν live στη σκηνή με την εξής σειρά:

1. Θωμαή Απέργη – «One Last Kiss»

2. Alex Leon & Giorgina – «Angel»

3. Κoza Mostra & Αγάθωνας – «Alcohol Is Free»

4. Αγγελική Ηλιάδη – «Χίλιες Και Μία Νύχτες».

Στη σκηνή θα απολαύσουμε νικητές της Eurovision σε ντουέτα με νεαρούς Έλληνες καλλιτέχνες: Dima Bilan – Demy, Marija Serifovic – Melisses, Alexander Rybak – Κώστας Μαρτάκης και Ruslana – Ελένη Φουρέιρα.

Μαζί on stage θα βρεθούν η Έλενα Παπαρίζου και η Βίκυ Λέανδρος, ενώ η νικήτρια του 2005 θα τραγουδήσει και με τους Vegas. Τέλος, ντουέτο θα κάνουν οι περσινές εκπρόσωποι Ελλάδας και Κύπρου, Ελευθερία Ελευθερίου και Ήβη Αδάμου.


Δείτε στο βίντεο τις πρόβες και τις δηλώσεις για την Eurovision!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top