Μόνο στο star.gr: Dima Bilan και Marija Serifovic στην Αθήνα!

Δείτε τι δήλωσαν για την Ελλάδα οι νικητές της Eurovision

Μόνο στο star.gr: Dima Bilan και Marija Serifovic στην Αθήνα!

Στην Αθήνα βρίσκονται από το απόγευμα της Κυριακής οι νικητές της Eurovision Dima Bilan και Marija Serifovic, που θα κάνουν guest στον ελληνικό τελικό μαζί με την Ruslana, τον Alexander Rybak, την Βίκυ Λέανδρος και την Έλενα Παπαρίζου! Η κάμερα του Star τους καλωσόρισε στο αεροδρόμιο και εκείνοι αποκάλυψαν τα σχέδιά τους.

«Σας αγαπώ παιδιά!», ήταν τα πρώτα λόγια του Ρώσου νικητή του διαγωνισμού τραγουδιού, ενώ η νικήτρια του 2008 μας ευχαρίστησε και μας χαιρέτισε στα ελληνικά!

Έχοντας στο πλευρό της την αδερφή της, η Marija -που επί σκηνής θα την δούμε με τις Melisses- αποκάλυψε πως θα περάσει το βράδυ της με... Athens by night, όχι όμως μέχρι πολύ αργά καθώς έχει να ξυπνήσει πουρνό πουρνό την Δευτέρα.

Ως άλλος μεγάλος σταρ κατέφτασε λίγη ώρα αργότερα ο Dima, που ζήτησε... δύο αυτοκίνητα για να μεταφερθούν ο ίδιος και το team του στο ξενοδοχείο τους. Βόλτα έχει το πρόγραμμα και για τον Ρώσο τραγουδιστή, ο οποίος θα ερμηνεύσει το «Believe» μαζί με την Demy.

Αργά το βράδυ της Κυριακής φτάνει στην Αθήνα από την Ουκρανία και η Ruslana, που θα μας πει «go go go wild dances» μαζί με την Ελένη Φουρέιρα!

Δείτε στο βίντεο τις αποκλειστικές δηλώσεις του Dima Bilan και τις Marija Serifovic στο Star!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top