Νότης Σφακιανάκης: «αντισταθείτε! Θα μας κάνουν Γερμανούς»

Τι λέει για την κατάσταση στη χώρα και τη στιγμή που έφτασε κοντά στο θάνατο

Νότης Σφακιανάκης: «αντισταθείτε! Θα μας κάνουν Γερμανούς»

Το ότι θα μείνει στην Ελλάδα για να αντισταθεί κι ας κυβερνούν οι απάτριδες, τονίζει ο Νότης Σφακιανάκης! Παράλληλα, ο τραγουδιστής εξομολογείται ότι παραλίγο να χάσει τη ζωή του στο τροχαίο που είχε στις αρχές Ιανουαρίου, ενώ πήγαινε στο νυχτερινό κέντρο για να τραγουδήσει.

«Έχω ζήσει στη Γερμανία. Όταν γύρισα παιδάκι 17 χρονών στην Ελλάδα, κατεβαίνοντας από το τρένο, φίλησα το χώμα ασυναίσθητα. Να αφήσω εγώ τη χώρα μου επειδή κυβερνούν απάτριδες; Αντίσταση! Εδώ είμαστε! Ξέρεις, στο σπίτι μου απ’έξω, είναι αναρτημένη η ελληνική σημαία 365 μέρες το χρόνο. Όποιος τη βλέπει αντιλαμβάνεται πως υπάρχουν ορισμένοι που τιμούν αυτό το σύμβολο όπως πρέπει», δηλώνει ο τραγουδιστής στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», προσθέτοντας ότι στη χώρα μας απαξιώνουμε το μέγιστο και αγκαλιάζουμε το τίποτα.

Αναφερόμενος σε ένα τραγούδι του το 1994, ο Νότης αναφέρει: «ακόμη και στο μικρόφωνο την ώρα που τραγούδαγα έλεγα: "παιδιά, αντισταθείτε, γιατί θα μας κάνουν Γερμανούς. Μία δύο φορές τη βδομάδα θα βγαίνετε και πολύ θα σας πέφτει"».

Στο μεταξύ, ο τραγουδιστής μιλά και στην εφημερίδα «News» για το ατύχημα που είχε στην παραλιακή λεωφόρο.

Περιγράφοντας το συμβάν, αναφέρει: «παραβίασε μία κοπέλα την προτεραιότητά μου στην παραλιακή και μην υπολογίζοντας την απόσταση που έχουμε, πάτησε γκάζι αντί για φρένο. Ευτυχώς τη γλίτωσα, αλλά με χτυπήματα στο σώμα, στον αυχένα...».

«Τρόμαξα! Ήταν σκληρότατο και θα μπορούσε να ήταν και θανατηφόρο! Θα μπορούσα να ��ην είχα βγει ζωντανός από τα σίδερα. Απόλυτα βοήθησε το αυτοκίνητο. Αν ήταν ένα άλλο αμάξι, δεν θα ήταν η ίδια κατάληξη», συμπληρώνει ο τραγουδιστής, ο οποίος είχε δείξει τις εικόνες – σοκ από το τροχαίο σε video wall, όταν επέστρεψε στις live εμφανίσεις του!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top