Ποιό τραγούδι προηγείται πριν επιλέξουμε για την Eurovision;

Τα polls και τα στοιχήματα ένα 24ωρο πριν τον ελληνικό τελικό

Κάτι παραπάνω από 24 ώρες μας χωρίζουν από την στιγμή που θα επιλέξουμε το τραγούδι που θα στείλουμε τον Μάιο στο Μάλμε και η «μάχη» των polls και των προγνωστικών καλά κρατεί, χωρίς να έχει... συγκεκριμένο νικητή!

Την ώρα που οι τέσσερις υποψήφιοι συνεχίζουν τις πρόβες για την αυριανή βραδιά και τελειοποιούν την εμφάνισή τους στη σκηνή, τα στοιχήματα δίνουν και παίρνουν:

eurovision polls.jpgΣτο poll του star.gr (θα το βρείτε κάτω δεξιά στην αρχική σελίδα), το «One Last Kiss» της Θωμαή Απέργη διατηρεί εδώ και μέρες το προβάδισμά του με 44%, έναντι του «Alcohol Is Free» των Koza Mοstra και Αγάθωνα, που είναι δεύτερο με 32%. Στην τρίτη θέση παραμένει το «Angel» του Alex Leon και της Giorgina (13%) και στην τελευταία το «Χίλιες Και Μία Νύχτες» της Αγγελικής Ηλιάδη (10%).

Στη δημοσκόπηση του ελληνικού fan club της Eurovision, OGAE, προβάδισμα έχει το «Angel» με 33,97% και ακολουθεί το «Alcohol Is Free» με 31,15%. Τρίτο έρχεται το «One Last Kiss» με 27,78% και τελευταίο το «Χίλιες Και Μία Νύχτες» με 7,1%.

Τα γραφεία στοιχημάτων θεωρούν φαβορί για τη νίκη είναι οι Koza Mostra και Αγάθωνας, ενώ έπονται οι Θωμαή Απέργη, Alex Leon - Giorgina και Αγγελική Ηλιάδη.

Την ίδια ώρα, τα video clips των τεσσάρων τραγουδιών στο YouTube έχουν τις εξής προβολές: «Alcohol Is Free» 972.000 views, «One Last Kiss» 636.781, «Χίλιες Και Μία Νύχτες» 510.614 και «Angel» 411.301.

Ες αύριον τα σπουδαία, λοιπόν και... για να δούμε αν τα προγνωστικά επαληθευτούν!

Δείτε στα βίντεο τα τέσσερα υποψήφια τραγούδια, όπως κληρώθηκαν να εμφανιστούν στη σκηνή του τελικού

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top