Οι... Λολίτες του Hollywood!

Βγήκαν μικρές στο... κουρμπέτι και ξεχείλιζαν από sex appeal

Οι... Λολίτες του Hollywood!

Επιμέλεια: Ευαγγελία Ντούρου

Κι όμως εκεί στο Hollywood η Λολίτα του Βλαντιμίρ Ναμπόκοφ υπήρξε ένα από τα ισχυρότερα πρότυπα για τις νεαρές σταρλετίτσες που ήθελαν να κάνουν καριέρα. Έτσι μερικά από τα μεγαλύτερα αστέρια της παγκόσμιας showbiz ξεκίνησαν σε πάρα πολύ μικρή ηλικία την καριέρα τους και σ' αυτά τα πρώτα τους βήματα πρόβαλλαν λίγο περισσότερο από το φυσιολογικό ένα πιο έντονο sex appeal.

Πρώτη και καλύτερη η Britney Spears που ξαφνικά έσκασε μια μέρα, σε ηλικία 16 ετών, με τα κοτσιδάκια της, το super μίνι της, το κοντό πουκάμισο, τραγουδώντας όλο νόημα "Baby One More Time"! Τότε όλα τα κοριτσάκια ξετρελάθηκαν μαζί της, αλλά και τα αγοράκια που δεν μπορούσαν να πάρουν τα μάτια τους από τους γοφούς της, που τους λίκνιζε όλο αισθησιασμό και νάζι.


Σε πολύ μικρότερη ηλικία η Brooke Shields, μόλις στα 12, κατάφερε να κάνει πολλούς άνδρες να φαντασιώνονται ότι βρίσκονται μαζί της. Το 1978 αρκετοί ήταν αυτοί που δεν μπορούσαν να πιστέψουν πώς ένα μικρό κοριτσάκι μπορεί να πρωταγωνιστεί σε μια ταινία όπως το "Pretty Baby", όπου υποδυόταν την κόρη μιας πόρνης και οι γυμνές σκηνές της ήταν κάτι παραπάνω από προκλητικές. Ακολούθησε η "Γαλάζια Λίμνη" και οι δηλώσεις της ηθοποιού ότι θα παραμείνει παρθένα μέχρι να παντρευτεί!!!


Στα 12 της βγήκε στη showbiz και η Miley Cyrus, προβάλλοντας ένα πρότυπο πέραν του δέοντος αισθησιακό. Μίνι φούστες, κοντά μπλουζάκια, ακόμα και σε στύλο έχει χορέψει, προκαλώντας από τη μια τη συντηρητική Αμερική και από την άλλη κάνοντας τους έφηβους να ξετρελαίνονται. Και τώρα βέβαια μη νομίζετε ότι το κορίτσι υπέκυψε στη σεμνοτυφία. Κάθε άλλο... Έχουν συζητηθεί αρκετές από τις εμφανίσεις της και ειδικά η απέχθειά της προς τους... στηθόδεσμους.


Μία ακόμα Λολίτα του Hollywood και η Jodie Foster που φέτος στις Χρυσές Σφαίρες εντυπωσίασε με τον ειλικρινή της λόγο, με τον οποίο αποκάλυπτε τις σεξουαλικές της προτιμήσεις. Η Jodie λοιπόν στα 14 της ξεχώρισε και καθήλωσε τους πάντες παίζοντας μια 12χρονη πόρνη στον "Ταξιτζή", στο πλευρό του Ρόμπερτ Ντε Νίρο. Βέβαια η ίδια αργότερα δεν ακολούθησε τον ίδιο δρόμο και οι ρόλοι που επέλεξε την ανέδειξαν σε μια από τις μεγαλύτερες ηθοποιούς του Hollywood.

Για το τέλος αφήσαμε τη Natalie Portman που στα 12 της κατάφερε να υποδυθεί μια δολοφόνο, στα 14 μια ραδιούργα κοπέλα που σαγηνεύει τον γείτονά της. Βέβαια η Natalie ήταν αρκετά έξυπνη και όταν είδε ότι πάει να τυποποιηθεί σε συγκεκριμένο είδος ρόλων, απέρριψε την πρόταση να ενσαρκώσει τη Λολίτα στην ταινία του 1997 με τον Τζέρεμι Άιρονς.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top