Τρέμε ρετσίνα: τώρα κρασί από τους Brangelina!

Παραγωγή από το κτήμα στη νότια Γαλλία λανσάρει το ζευγάρι

Τρέμε ρετσίνα: τώρα κρασί από τους Brangelina!

«Τύφλα» να ΄χoυν η ακριβότερη σαμπάνια και η αθάνατη ρετσίνα: ροζέ κρασί από το κτήμα τους λανσάρουν στην αγορά οι Brangelina, που πλέον θα μπορείς να τους πιείς -κυριολεκτικά- στο ποτήρι!

Ο Brad και η Angelina το σκέφτηκαν το θεματάκι και -λίγο η κακούργα η οικονομική κρίση, αλλά και τα τόοοοοσα στρέματα στη νότια Γαλλία - είπαν να μην αφήσουν τα αμπέλια τους να πάνε χαμένα.

brangelina krasi.jpg

Το «λαμπερό» ζευγάρι συνεργάστηκε με την οικογένεια οινοποιών Perrin και στις 15 Μαρτίου θα μας παρουσιάσουν το ροζέ κρασί «Miraval»!

Από την περιοχή όπου βρίσκεται ο πύργος των Brangelina και τα σταφυλάκια τους το πήρε το όνομά του το κρασάκι, για το οποίο, βέβαια, ουδείς από τους δύο ηθοποιούς μπήκε στο πατητήρι.

Μάλιστα, το κρασί των Brangelina ονομαζόταν παλιότερα «Pink Floyd», από το όνομα του γνωστού ροκ συγκροτήματος, που ηχογράφησε το άλμπουμ του «The Wall» στο στούντιο του Chateau Miraval.

Στην ετικέτα του κρασιού θα αναγράφονται τα ονόματα Perrin, Pitt και Jolie, ενώ η τιμούλα του κρασιού παραμένει προς το παρόν άγνωστη!
Μωρέ λες να την μάθουμε απότομα και... να ξινίσει;

brangelina ktimata.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top