Μαρακάκης – Ράπτη μαζί στη Χαλκιδική

Τρυφερά ενσταντανέ στην παραλία

Μαρακάκης – Ράπτη μαζί στη Χαλκιδική

Στα όπα, όπα έχει την Έλενα Ράπτη ο Γιάννης Μαρακάκης. Μέχρι και αντιηλιακό στην πλάτη της βάζει για να μην την κάψει ο ήλιος την κοπέλα.

Το ζευγαράκι συνεχίζει τις διακοπές του και βρέθηκε στο Παλιούρι της Χαλκιδικής για τα τελευταία του μπανάκια. Μιλάμε για μεγάλο έρωτα. Τι αγκαλιές, τι χάδια, τι γλύκες δε λέγεται. Οι δυο τους ήταν μες στα μέλια, διαψεύδοντας και τις κακές γλώσσες ��ου τους θέλουν χωριστά.

Πάντως γάμος δεν προβλέπεται για το άμεσο μέλλον. Όπως βλέπετε και από τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στη Real Life, μονόπετρο δε διακρίνουμε στο αριστερό χεράκι της κας Ράπτη.

Παρ’όλ’ αυτά και οι δυο έχουν μάτια μόνο ένας για τον άλλο, με τα χάδια να δίνουν και να παίρνουν, χωρίς να τους ενδιαφέρει αν δίνουν στόχο στα αδιάκριτα βλέμματα.

Πάντως το ζευγάρι δε θέλει να λέει πολλά, πολλά μπροστά στις κάμερες και τους δημοσιογράφους κι αυτό για να μην ακούσουν την ερώτηση… φωτιά. Ποια είναι αυτή; Μα πότε θα παντρευτούν φυσικά.

Έτσι και στη βάφτιση της κόρης της Κατερίνας Λάσπα, μόλις είδαν κάμερα δεν ήξεραν που να κρυφτούν. Μην περιμένετε λοιπόν κουφέτα και νυφικά για φέτος τουλάχιστον, θα μείνετε με την όρεξη. Εκτός κι αν το ζευγάρι μας κάνει την έκπληξη.

Δείτε το video…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top