Γνωστή ηθοποιός: «με κακοποίησε σκηνοθέτης στα 16»

Το σοκαριστικό μυστικό της εξομολογήθηκε η Thandie Newton

Γνωστή ηθοποιός: «με κακοποίησε σκηνοθέτης στα 16»

Το ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από σκηνοθέτη, κατά την διάρκεια οντισιόν, στα 17 της χρόνια, αποκάλυψε η ηθοποιός Thandie Newton, γνωστή από το «Casino Royale» αλλά και τον ρόλο της δίπλα στον Tom Cruise στην ταινία «Mission Impossible»!

«Πηγαίνοντας ως απόφοιτη Γυμνασίου, στα 16 μου, σε οντισιόν, με έκαναν να νοιώθω σαν ένα κομμάτι κρέας. Και υπήρχαν και περιπτώσεις όπου κακοποιήθηκα», είπε η 40χρονη ηθοποιός στο CNN, με αφορμή την συμμετοχή της σε καμπάνια για τις κακοποιημένες γυναίκες.

Αποκαλύπτοντας το μεγαλύτερο -και, συνάμα, σοκαριστικό- μυστικό της, η Newton διηγήθηκε: «μπήκα στο δωμάτιο για να κάνω ένα screen test. Μαζί μου ήταν άλλα δύο άτομα, ο σκηνοθέτης και η υπεύθυνη του κάστινγκ. Ο σκηνοθέτης μου ζήτησε να καθίσω με τα πόδια ανοικτά, βάζοντας το ένα από τα δύο πάνω στο μπράτσο μιας πολυθρόνας. Η κάμερα ήταν τοποθετημένη με τέτοιο τρόπο ώστε να μαγνητοσκοπεί ανάμεσα στα πόδια μου».

«Πριν αρχίσω να απαγγέλω τον διάλογο, μου είπαν ότι πρέπει να φαίνεται ότι ο χαρακτήρας μου θέλει πολύ να κάνει έρωτα σε αυτόν στον οποίο απευθύνεται. Ξαφνιάστηκα, αλλά το περιβάλλον φαινόταν άκρως επαγγελματικό. Οπότε φαντάστηκα ότι αυτό είναι το νορμάλ», συνέχισε η ηθοποιός.

Τρία χρόνια αργότερα, η Newton έμαθε ότι το «πιπεράτο» υλικό, που, όπως είπε, την έδειχνε να χαϊδεύεται ανάμεσα στα πόδια, προβάλλονταν από τον σκηνοθέτη σε φίλους του, κατά τη διάρκεια πάρτι στο σπίτι του!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top