Δείτε την 30χρονη σύντροφο του Pistorius λίγο πριν πεθάνει

Η τελευταία κοινή τους φωτό και το βίντεο του μοντέλου

Δείτε την 30χρονη σύντροφο του Pistorius λίγο πριν πεθάνει

Χαμογελαστή και σέξι πόζαρε στο πλευρό του Oscar Pistorius η σύντροφός του, Reeva Steenkamp, περίπου ένα μήνα πριν πέσει νεκρή από το χέρι του 26χρονου Παραολυμπιονίκη στο σπίτι όπου έζησε τον έρωτα μαζί του!

Γεννημένη στο Κέϊπ Τάουν από ευκατάστατη οικογένεια, η Reeva αποφοίτησε από τη Νομική. Η ομορφιά της την έφερε γρήγορα στην πρώτη γραμμή και έγινε το πρόσωπο της εταιρείας καλλυντικών Avon στη Νότια Αφρική, ενώ ακολούθησαν συμβόλαια με εταιρείες – κολοσσούς, όπως οι Toyota, Clover και Zui.

Παράλληλα, η 30χρονη έκανε καριέρα και στην τηλεόραση ως παρουσιάστρια. Μάλιστα, αύριο, Σάββατο, κάνει πρεμιέρα ο 5ος κύκλος του ριάλιτι «Τropika Island of Treasure», στο οποίο έπαιρνε μέρος ως διαγωνιζόμενη! Το τρέιλερ της εκπομπής είναι το τελευταίο της βίντεο ενώ, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το κανάλι SABC1 θα προβάλλει κανονικά το ριάλιτι, παρά τον τραγικό θάνατο της Reeva.

Η τελευταία κοινή δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού έγινε τον Δεκέμβριο, σε αθλητικά βραβεία της Νοτίου Αφρικής, όπου, για ακόμα μία φορά, «μάγεψαν» τα φλας, χωρίς τίποτα να προμηνύει το τραγικό τέλος...

pistorius-reeva-last.jpg

«Ήταν ένας χαμογελαστός άγγελος... Δεν ξέρω τι συνέβαινε με τη σχέση τους πίσω από τις κλειστές πόρτες, όμως, φαίνονταν χαρούμενοι. Δεν ξέρω τι να πω! Είναι πραγματικά σοκαριστικό», δήλωσε η εκπρόσωπος του αδικοχαμένου μοντέλου, Sarit Tomlinson.

Δείτε το τρέιλερ του ριάλιτι - τελευταίο βίντεο της Reeva Steenkamp

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top