Πουά-ριγέ: Στην μόδα ΚΑΙ τον χειμώνα!

Τολμήστε την αλλαγή και κάντε την μεγάλη έκπληξη

Πουά-ριγέ: Στην μόδα ΚΑΙ τον χειμώνα!

O Marc Jacobs, η Stella Mc Cartney, η Diane Von Furstenberg και ο Οίκος Gucci είναι από τους πρώτους που λάνσαραν το πουά και το ριγέ και στις χειμερινές τους κολεξιόν φέτος.

Τις δύο συγκεκριμένες τάσεις συνήθως τις βλέπουμε σε πιο ανοιξιάτικες ή καλοκαιρινές προτάσεις. Όμως φέτος, οι σχεδιαστές έκαναν την έκπληξη και άφησαν όλη τους την φαντασία να δουλέψει, προτείνοντας το συγκεκριμένο σχέδιο και τον χειμώνα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι πολλά καταστήματα ενδυμάτων έχουν ήδη κοσμήσει τις βιτρίνες τους με τα συγκεκριμένα σχέδια, τα οποία μάλιστα καταλαμβάνουν τον ίδιο χώρο με τα συνηθισμένα σκούρα ή μονόχρωμα ρούχα που βλέπουμε στην αρχή της φθινοπωρινής-χειμωνιάτικης σεζόν.

Σημαντικό tip για όσες επιλέξετε ριγέ ή πουά: Τα αξεσουάρ με τα οποία θα συνοδεύσετε το ρούχο πρέπει να είναι απαραιτήτως μονόχρωμα. Διαφορετικά θα τα κάνετε… σαλάτ��. Εάν πρόκειται δε για φόρεμα, οκ. Εάν όμως επιλέξετε πουά ή ριγέ παντελόνι ή top, φροντίστε το πολύπλοκο σχέδιο να βρίσκεται στο ένα από τα δύο κομμάτια και όχι και στα δύο. Γιατί σε αυτήν την περίπτωση, το αποτέλεσμα θα κάνει τους πάντες να μιλούν για την στιλιστική σας επιλογή με όχι και τόσο κολακευτικά σχόλια…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top