Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Πέγκυς Τρικαλιώτη: «Μου έλεγαν ότι δεν μπορώ να κάνω παιδί!»

Της έδιναν 0,01% πιθανότητες και μετά από ένα μήνα έμεινε ΕΓΚΥΟΣ!

Κατάθεση ψυχής έκανε η Πέγκυ Τρικαλιώτη, που μίλησε στο «Πρωινό mou» για τις μηδενικές πιθανότητες που της έδιναν να κάνει παιδί, και για το πώς κατάφερε τελικά να μείνει έγκυος μετά από ένα μόλις μήνα!

Και μπορεί σήμερα να κρατά στην αγκαλιά της την εφτά μηνών κορούλα της, αλλά μέχρι να το καταφέρει, μαρτύρησε επί ένα χρόνο!

Όλα ξεκίνησαν από ένα ορμονικό πρόβλημα που κατάλαβε πως έχει:

«Είχα ένα ορμονικό πρόβλημα. Μου έλειπε κάποια ορμόνη, και μου έλεγαν πως δεν μπορώ να κάνω παιδιά. Είχα πάει σε όλους τους γυναικολόγους, και στους εξωσωματικούς. Μου έλεγαν όλοι το ίδιο. Μάλιστα είχα στείλει τις εξετάσεις σε εξειδικευμένο εργαστήριο του Λονδίνου, και στα αποτελέσματα μου έλεγαν πως έχω 0,01% πιθανότητες να μείνω έγκυος. Αυτό έγινε τον Σεπτέμβρη. Και τον Οκτώβρη, έμεινα έγκυος».

Όπως εξηγεί, το έμαθε εντελώς τυχαία, και όχι επειδή σκοπός της ήταν να γίνει μάνα:

«Τελείως τυχαία έμαθα πως έχω αυτό το πρόβλημα. Είχα πέσει σε κατάθλιψη επί ένα χρόνο. Μόνο οι γυναίκες που το βιώνουν το καταλαβαίνουν. Δεν μου είχαν δώσει ούτε καν την ελπίδα να δοκιμάσω! Και όταν ήρθε αυτό το χαρτί έπεσα πάρα πολύ. Μέσα μου όμως, έλεγα πως δεν είναι δυνατόν. Και πως ο άνθρωπος μπορεί να τα καταφέρει όλα».

Όπως λέει, όλα τα χρωστά σε έναν ενδοκρινολόγο που την «έσωσε»:

«Δυο-τρεις μήνες πριν μείνω έγκυος, πήγα σε έναν ενδοκρινολόγο, που με βοήθησε πολύ ψυχι��ά και σωματικά. Αυτός ο άνθρωπος, το μόνο που έκανε ήταν να μου δώσει την ορμόνη που μου έλειπε, και ήταν ο μόνος που μου είπε, πως πιστεύει ότι έχω ένα 30% πιθανότητα να μείνω έγκυος. Πήρα αυτό το χάπι, και όντως έμεινα έγκυος!»

Μάλιστα, περιγράφει όλο συγκίνηση, τη στιγμή που έμαθε πως είναι έγκυος!

«Είχα πάει σε μια γιατρό για τη διατροφή μου και έπρεπε να κάνω κάποιες αιματολογικές εξετάσεις. Μετά από μια ώρα, με παίρνει και μου λέει: “Πέγκυ, είσαι πολύ έγκυος”! Το λέω και τρέμω. Ήμουν έξι εβδομάδων. Θα τη θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή αυτή την περιπέτεια».

Τέλος, είπε τα καλύτερα λόγια για τον σύντροφο της, ο οποίος από την αρχή της στάθηκε:

«Ο σύντροφος μου είναι ένα πολύ σπάνιο ��λάσμα, που με βοήθησε πολύ, και ήταν δίπλα μου σε όλους τους γιατρούς, κρατώντας μου το χέρι, παρόλο που η σχέση μας ήταν στην αρχή της γνωριμίας μας. Ένα χρόνο είχα το πρόβλημα, και ένα χρόνο ήταν μαζί μου. Πάνω στο χρόνο, έμεινα έγκυος! Όλο αυτό ήταν να γίνει αν υπάρχει η μοίρα και το κάρμα. Τα πράγματα ήρθαν σαν παζλ. Ήρθανε και γίνανε. Ούτε το φιλικό μου περιβάλλον δεν με στήριξε τόσο!»

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO ΤΗ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΠΟΥ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ ΛΙΑΓΚΑ-ΣΚΟΡΔΑ…ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top