ΑΥΤΑ είναι τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής και ξένης showbiz!

ΔΕΙΤΕ ποιοι celebrities «γιορτάζουν» ανήμερα του «Αγίου Βαλεντίνου»!

ΑΥΤΑ είναι τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής και ξένης showbiz!

Επιμέλεια: Βεργιώτη Χριστίνα

Γιορτή των Ερωτευμένων σήμερα, και η showbiz… «γιορτάζει», μιας και πολλοί είναι οι ξένοι αλλά και Έλληνες celebrities που έχουν «χτυπηθεί» από τον φτερωτό θεό του Έρωτα!

Εμείς από το star.gr, ψάξαμε και σας βρήκαμε τα ερω��οχτυπημένα ζευγάρια, που εντάξει δεν λέμε, τον ζουν καθημερινά τον Έρωτα, αλλά σήμερα λόγω ημέρας… λίγο παραπάνω!

Eλένη Μενεγάκη και Ματέο:

Το ζευγάρι μετρά περίπου τρία χρόνια σχέσης, και ο έρωτας τους καλά κρατεί, μιας και φροντίζουν να τον ανανεώνουν τακτικά στα Άχλα, αλλά και άλλες ρομαντικές αποδράσεις.

0125_PANTZOPOYLOS_MENEGAKI_2872012.jpg
Σάκης Ρουβάς-Κάτια Ζυγούλη:

Μετά από τρία παιδιά, τραγουδιστής και μοντέλο είναι πιο ερωτευμένοι και αγαπημένοι από ποτέ, με τον Σάκη να λατρεύει την μητέρα των παιδιών του και… τούμπαλιν!

3928_ZIGOYLI_ROYVAS_07012012.jpg

Άκης Πετρετζίκης-Demy:

Τα παιδιά είναι μαζί από το Μάϊο του 2012, και η σχέση τους πάει από το καλό στο καλύτερο, ενώ τώρα τελευταία, δεν το κρύβουν κιόλας.

demy petre.jpg

Γρηγόρης Αρναούτογλου-Κατερίνα Κόκλα:

Την σχέση τους την είδαμε να «ανθίζει» το καλοκαίρι, και μέχρι σήμερα, παραμένει ακμαίος, αν κρίνουμε από τις πολλές κοινές τους εμφανίσεις.

4021_ARNAOYTOGLOY_KOKLA_1312013.jpg

Γιάννης Τσιμιτσέλης-Βάσω Λασκαράκη:

Aποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, χωρίς να το κρύβουν. Τους βλέπουμε πάντα μαζί στις δημόσιες εμφανίσεις τους, ενώ μοιράζονται και το ίδιο σπίτι από το πρώτο διάστημα της σχέσης τους.

7260_LASKARAKI_TSIMITSELIS_11022013.jpg

Γιώργος Λιάγκας-Φαίη Σκορδά:

Στην προκειμένη περίπτωση, το εν λόγω ζευγάρι είναι απόδειξη του ότι ο γάμος, το παιδί αλλά και η κοινή επαγγελματική στέγη δεν σκοτώνουν τον έρωτα. Μάλιστα παρουσιαστής, συχνά πυκνά τις κάνει και τις ζήλιες του στη σύζυγο, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε.

liagas-skorda.jpg

Στην ξένη showbiz τώρα, ο φτερωτός θεός του Έρωτα, έχει χτυπήσει για τα καλά πολλούς εορτάζοντες.

Mila Kunis-Ashton Kutcher:

Είναι μαζί και πολύ ερωτοχτυπημένοι εδώ και αρκετούς μήνες.

kunis.jpg
Beyonce-Jay Z:

Μετά τον ερχομό της κόρης τους Βlue Ivy Carter, η σχέση τους έχει δυναμώσει πολύ περισσότερο.

beyonce.jpg

Katy Perry-John Mayer:

Αν και το ειδύλλιο δεν κρατά πολλούς μήνες ενώ πέρασε και ένα χωρισμό, έκτοτε είναι αχώριστοι, ενώ στα «Grammys», δεν ξεκολλούσε ο ένας από τον άλλον.

katy perry.jpg

Jennifer Lopez-Casper Smart:

Στην προκειμένη περίπτωση, ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά, και το εν λόγω ζευγάρι αποτελεί απόδειξη αυτού, αφού η τραγουδίστρια και ο 25χρονος αγαπημένος της, είναι στην κυριολεξία αυτοκόλλητοι.

lopez smart.jpg

Rihanna-Chris Brown:

Μετά από μια σχέση που πέρασε από 40 κύματα, και σύρθηκε μέχρι τα δικαστήρια με τον ράπερ τέσσερα χρόνια μετά τη βίαιη επίθεση στη RiRi να βρίσκεται ακόμα υπό επιτήρηση, ο έρωτας τους όχι μόνο δεν μαράθηκε, αλλά οι δυο τους είναι ξανά μαζί και πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

rihanna.jpg
Lana Del Rey- Barrie James O’ Neill:

Ο συγκεκριμένος έρωτας, μπορεί και να καταλήξει στα σκαλιά της εκκλησίας, αφού πρόσφατα η 26χρονη τραγουδίστρια εθεάθη με μονόπετρο- κοτρόνα στο χέρι της.

lana.jpg
Blake Lively-Ryan Reynolds:

Το νιόπαντρο ζευγάρι, αν και αποφεύγει τις πολλές δημόσιες εμφανίσεις, κάθε φορά που βγαίνει έξω μαζί, δεν παίρνει ο ένας τα μάτι του από τον άλλον.

lively.jpgJustin Timberlake-Jessica Biel:

Full ερωτευμένοι και οι έτεροι νιόπαντροι, οι οποίοι ένωσαν τις ζωές τους σε ένα φαντασμαγορικό γάμο, χωρίς να κρύβουν τη χαρά τους που πλέον είναι αντρόγυνο.

biel.jpg
Kim Κardashian-Kanye West:

Ο ράπερ και η 31χρονη celebrity, τώρα που περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι, είναι full ερωτοχτυπημένοι, με τον Kanye West να είναι υπερπροστατευτικός απέναντι στην εγκυμονούσα σύντροφο του.

kardashian.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top