ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Δείτε φωτογραφίες της Kate Middleton, έγκυο με bikini!

Το περιοδικό «Chi» ξαναχτύπησε- Εξοργισμένο το Παλάτι

Τέλος δεν έχουν τα χτυπήματα για το Παλάτι του Buckingham!

Βλέπετε, το κουτσομπολίστικο ιταλικό περιοδικό «Chi», έχει βάλει στο μάτι το πριγκιπικό ζεύγος, και το «μαστιγώνει» αλύπητα.

34325_original.jpg
Έτσι, αφού δημοσίευσαν φωτογραφίες της Kate Middleton και του πρίγκιπα William, με τη Δούκισσα του Cambridge topless, κατά τη διάρκεια διακοπών τους, τώρα επανήλθαν με νέες φώτο, όπου η 31χρονη Catherine, απεικονίζεται για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, με την κοιλιά σε κοινή θέα, και με bikini.

34571_original.jpg
Οι φωτογραφίες, τραβήχτηκαν από την πρόσφατη απόδραση του ζεύγους στο νησί Mystique, της Καραϊβικής, πριν από περίπου τρεις εβδομάδες.

kate1.jpg
Φορώντας τα μαγιό τους, το ζευγάρι απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα της Καραϊβικής, ενώ όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, η 31χρονη Kate, παρά τη φουσκωμένη της κοιλίτσα που είναι πλέον ευδιάκριτη, παραμένει κορμάρα και πολύ γυμνασμένη.

kate2.jpg
Μέχρι στιγμής, δεν είναι γνωστό αν το πριγκιπικό ζεύγος έχει ενημερωθεί για τις εν λόγω φωτογραφίες που θα δουν αύρι�� επίσημα το φως της δημοσιότητας. Επίσης, άγνωστο είναι εάν σκοπεύουν να κινηθούν νομικά ή όχι.

kate3.jpg
Το σίγουρο είναι πάντως, πως το παλάτι του Buckingham έχει ήδη αντιδράσει, αφού σε ανακοίνωση του, λέει πως οι εν λόγω φώτο αποτελούν «καθαρή παραβίαση της προσωπικής ζωής του ζεύγους.Είμαστε απογοητευμένοι που δημοσιεύτηκαν».

kate4.jpg
Χαρακτηριστικό, είναι πως από το πρωί, οι εν λόγω φώτο που μάλλον τραβήχτηκαν από βάρκα, κάνουν το γύρο του κόσμου, ενώ τα βρετανικά ΜΜΕ, δημοσιεύουν το εξώφυλλο του «Chi», κρύβοντας εντελώς την εγκυμονούσα Kate Middleton!

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top