Αλέξης Γεωργούλης: «η καριέρα δεν είναι νούμερο ένα»

Τι λέει για το Hollywood και τους προσωπικούς του στόχους;

Αλέξης Γεωργούλης: «η καριέρα δεν είναι νούμερο ένα»

Προσηλωμένος, όχι μόνο στην καριέρα, αλλά και στο ταξίδι της ζωής, δηλώνει ο Αλέξης Γεωργούλης, που μίλησε στην κάμερα του Star για την εμπειρία του στο Hollywood και τους προσωπικούς του στόχους!

Τι κι αν αυτό τον καιρό βρίσκεται στην Ελλάδα;
Ο ηθοποιός δεν βγάζει από το μυαλό του το Αμέρικα: «στα καλλιτεχνικά, όπου και να πας, η έκφραση είναι η έκφραση. Δηλαδή ό,τι στόχο και να βάλεις, από τη στιγμή που το εκφράζεις μπορείς να το επικοινωνήσεις, οπότε δεν είναι ότι είμαι στην Ελλάδα και δεν δουλεύω για ό,τι κάνω στην Αμερική, ή όταν είμαι στην Αμερική δεν δουλεύω για ότι κάνω στην Ελλάδα».

«Όταν πας σ’ έναν ξένο χώρο, από τη μία έχεις θετικά, διότι τα βήματα που κάνεις δεν κατακρίνονται, μπορείς να πειραματιστείς πολύ πιο εύκολα, έχεις κάτι που δεν έχει ο γύρω κόσμος γιατί έρχεσαι απέξω, είσαι εισαγώμενος, και από την άλλη είναι ότι δεν έχεις γνωστούς», συνέχισε ο Αλέξης, επισημαίνοντας πως η μετακόμιση στο Hollywood έχει και θετικά και αρνητικά.

Κι αν έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά, ο ζεν πρεμιέ δηλώνει πως η καριέρα δεν είναι πάνω από όλα: «για μένα η καριέρα δεν είναι το νούμερο ένα! Το νούμερο ένα είναι το ταξίδι που κάνουμε στη ζωή μας! Αυτό που επιδιώκω είναι η ζωή που ζω να μου είναι ευχάριστη, είτε έχει πικρίες είτε έχει χαρές... Ακόμα και μία επιτυχία, αν δεν την χαίρεσαι δεν έχει νόημα στη ζωή».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top