Το… ύποπτο τσιγάρο που μοιράστηκαν η Rihanna και o Chris Brown

Άρχισαν τα όργανα ακόμα δεν τα έφτιαξαν

Το… ύπο��το τσιγάρο που μοιράστηκαν η Rihanna και o Chris Brown

Η Rihanna έχει αποδείξει ότι είναι ατίθασο κορίτσι και δεν της αρέσει να κάθεται φρόνιμη. Έτσι αφού συγχώρεσε τον Chris Brown για το ξύλο που της έριξε και τον δέχθηκε και πάλι στην αγκαλιά της, άρχισε μαζί του τις κακές συνήθειες.

rihanna1.jpg

Ο φωτογραφικός φακός την τσάκωσε στο πάρτι μετά τα Grammys να μοιράζεται με τον καλό της ένα… ύποπτο στριφτό τσιγάρο, που προκάλεσε στους πάντες μεγάλα ερωτηματικά και τεράστια ανησυχία.

rihanna2.jpg

Το ζευγάρι προσπάθησε να είναι διακριτικό την ώρα που κάπνιζε το τσιγάρο του, όμως για κακή του τύχη οι φωτογράφοι καραδοκούσαν και πλέον στο Hollywood έχει γίνει μεγάλο σούσουρο.

rihanna3.jpg

Σύμφωνα με το TMZ το τσιγάρο αυτό θυμίζει πολύ, τσιγάρο μαριχουάνας, ενώ άνθρωποι που βρέθηκαν στο συγκεκριμένο πάρτι είπαν ότι όσοι βρίσκονταν εκεί κάπνιζαν τσιγαριλίκια.

rihanna4.jpg

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι έχει πιαστεί στα πράσα να καπνίζει μαριχουάνα. Εξάλλου η RiRi άπειρες φορές έχει δείξει την… αγάπη της για το χασίς, ενώ έχει… χτυπήσει τατουάζ ένα φύλλο μαριχουάνας στα οπίσθιά της!

Το ζευγάρι το ξημέρωσε κανονικά και επέστρεψε σπίτι όταν ο ήλιος είχε πια βγει, όμως όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες δεν πρέπει να ήταν σε καλή διάθεση.
rihanna5.jpg

Καμία σχέση δηλαδή με τα γέλια και τις αγάπες που είδαμε στα βραβεία Grammy, με τον Chris να μην αφήνει από την αγκαλιά του τη Rihanna.

rihanna6.jpg
Λέτε να ξεκίνησαν από τώρα οι τσακωμοί; Πάντως η RiRi το προειδοποίησε το αγόρι. Δεν έχει περιθώριο να τα κάνει και πάλι… σκ@τ@, διαφορετικά θα πάρει δρόμο.

rihanna7.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top