Αναβλήθηκε η δίκη της Δ. Αλεξανδράκη

«Δεν αντιστάθηκα. Ταλαιπωρήθηκα για το τίποτα»

Αναβλήθηκε η δίκη της Δ. Αλεξανδράκη
Αναβολή για τις 22 Φεβρουαρίου πήρε η δίκη της Δήμητρας Αλεξανδράκη που την περασμένη εβδομάδα συνελήφθη για αντίσταση κατά της αρχής και παραβίαση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Μιλώντας αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, το γνωστό μοντέλο τόνισε ότι η δίκη αναβλήθηκε λόγω ασθενείας της, αφού νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό.

«Το πρωί νοσηλεύτηκα στο νοσοκομείο για κάποιες ώρες, έπρεπε να μείνω, αλλά λόγω κάποιων επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπόρεσα να μείνω, είμαι με αγωγή έξω που μου έχουν γράψει οι γιατροί και πολύ υψηλό πυρετό και κανονικά έπρεπε να είμαι ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι», είπε.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, πιο ψύχραιμη πια, αποκάλυψε ότι αισθάνεται θυμωμένη και στεναχωρημένη με την τροπή που πήρε η υπόθεση.

«Στεναχωρήθηκα με την τροπή που πήραν τα πράγματα. Από τη μια φταίω κι εγώ, αλλά ξέρεις κάτι, και δίκιο να έχεις έτσι όπως είναι τα πράγματα στην Ελλάδα δεν θα το βρεις, είχα δίκιο σε κάποια πράγματα», τόνισε.

Παραδέχθηκε επίσης ότι ήταν πολύ νευριασμένη το βράδυ που είχε τον διαξιφισμό με τους αστυνομικούς, γιατί ταλαιπωρήθηκε όπως είπε χωρίς λόγο.

«Κάνω γυρίσματα για την εκπομπή μου, δούλευα μέχρι αργά και το πρωί είχα ξανά δουλειά για το video clip του Claydee. Σταματήσαμε σ ' ένα μαγαζί στο οποίο με είχαν πάρει κάτι φίλοι ότι θα είναι εκεί και κυριολεκτικά ήπιαμε δυο ποτά και φύγαμε. Έπρεπε να φύγω νωρίς γιατί είχαμε το πρωί γύρισμα. Βιαζόμουν να γυρίσω σπίτι, και έγινε αυτό που ξέρετε μετά», ��ίπε.

Συμφώνα με την αστυνομία το αυτοκίνητο της Δήμητρας Αλεξανδράκη πέρασε διαδοχικά δύο κόκκινα φανάρια. Αμέσως ένα περιπολικό ακινητοποίησε το όχημα και οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο στα δυο μοντέλα. Όταν της είπαν ότι θα την συλλάβουν καθώς είχε προχωρήσει σε διαφορές παραβάσεις, η ίδια αντιστάθηκε.

Το μοντέλο πάντως αρνείται όλα όσα υποστηρίζουν οι αστυνομικοί.

«Κανονικά σταμάτησα όταν έγινε το σήμα, δεν αντιστάθηκα, ήμουν πολύ τυπική. Είμαι τόσο κουρασμένη που δε θέλω να συζητήσω κάτι άλλο. Όταν έρθει η μέρα της δίκης θέλω να έχουμε ένα αίσιο τέλος γιατί ουσιαστικά ήταν πολύ ταλαιπωρία για το τίποτα», είπε.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top