«Φωτιά» στα polls μία εβδομάδα πριν τον τελικό της Eurovision

Τι δείχνουν οι ψηφοφορίες – ποιό τραγούδι επιλέγουν οι celebrities

«Φωτιά» στα polls μία εβδομάδα πριν τον τελικό της Eurovision

Δίνουν και παίρνουν τα προγνωστικά για το τραγούδι που θα στείλουμε τον Μάιο στο Μάλμε, μία εβδομάδα πριν τον ελληνικό τελικό της Eurovision! Στο μεταξύ, χωρίς καν να έχουμε επιλέξει τον εκπρόσωπό μας, τα πρακτορεία στοιχημάτων βάζουν την Ελλάδα στις πρώτες θέσεις του φετινού διαγωνισμού!

Την ώρα που οι τέσσερις υποψήφιοι προετοιμάζονται πυρετωδώς για την live εμφάνισή τους την επόμενη Δευτέρα, τα polls στο Ίντερνετ δείχνουν πως οι προτιμήσεις του κόσμου έχουν αρχίσει να παγιώνονται.

polls.jpgΣτην ψηφοφορία του star.gr (θα την βρείτε κάτω δεξιά στην αρχική σελίδα) το «One Last Kiss» της Θωμαή Απέργη πέρασε πρώτο (40%), αφήνοντας στη δεύτερη θέση το «Alcohol Is Free» των Koza Mostra και Αγάθωνα (34%). Το «Angel» του Alex Leon και της Giorgina παραμένει τρίτο (14%) και τελευταίο το «Χίλιες Και Μία Νύχτες» της Αγγελικής Ηλιάδη (10%).

Στο μεταξύ, το poll του ελληνικού fan club της Eurovision, OGAE, δίνει την πρωτιά στο «Angel» (34,01%) και ακολουθούν «Alcohol Is Free» (30,7%), «One Last Kiss» (28,22%) και «Xίλιες Και Μία Νύχτες» (7,06%).

Καλά κρατεί, όμως, και η αναμέτρηση των «4» στο YouTube: στο επίσημο κανάλι του MAD, οι Koza Mostra και ο Αγάθωνας έρχονται πρώτοι σε προβολές.

Αναλυτικότερα:

«Alcohol Is Free»: 740.990 προβολές
«One Last Kiss»: 481.857 προβολές
«Χίλιες Και Μία Νύχτες»: 383.327 προβολές
«Angel»: 317.776 προβολές

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο Μάκης Πουνέντης «ψήφισε» Koza Mostra και Αγάθωνα, ο Νικηφόρος έδειξε την προτίμησή του στην Αγγελική Ηλιάδη, οι Vegas επέλεξαν Alex Leon και Giorgina, ενώ ο Κώστας Μαρτάκης επεσήμανε πως του αρέσει που και τα τέσσερα τραγούδια είναι εντελώς διαφο��ετικά μεταξύ τους!

Πάντως, η χώρα μας φαίνεται πως έχει «ρεύμα» κι ας μην έχει επιλέξει ακόμα το τραγούδι της: τα γραφεία στοιχημάτων δίνουν στην Ελλάδα την 5η θέση στη φετινή Eurovision, μία εβδομάδα πριν αποφασίσουμε τον εκπρόσωπό μας στο Μάλμε!

Δείτε στο βίντεο τι δήλωσαν στο Star οι celebrities για τα υποψήφια τραγούδια

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top