Σαν σήμερα «έφυγε» από τη ζωή η αξέχαστη Whitney Houston

Η ζωή της, ο γάμος, τα ναρκωτικά, και το.. «I will always love you»!

Σαν σήμερα στις 11 Φεβρουαρίου του 2012 σε ηλικία 48 ετών «έφυγε» από τη ζωή η αξέχαστη Whitney Houston αφήνοντας τον χώρο της μουσικής φτωχότερο.

Η μαγική φωνή του μουσικού πενταγράμμου βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο του ξενοδοχείου που έμενε προκειμένου να ετοιμαστεί για τη βραδιά των Grammys. Η μύτη της ήταν ματωμένη, και αίμα έτρεχε κατά μήκος. Δίπλα της είχε όλα τα… «σύνεργα» για την επόμενη δόση της..

Η Whitney Houston είναι η πιο πολυβραβευμένη τραγουδίστρια όλων των εποχών. Μέχρι το 2010 είχε κερδίσει 415 βραβεία, ενώ είχε πουλήσει πάνω από 170 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως.

Η αείμνηστη τραγουδίστρια που έγραψε τη δική της ιστορία στον καλλιτεχνικό χώρο ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο, όμως γρήγορα ο χώρος του τραγουδιού την κατέκτησε.

Η κινηματογραφική ταινία «The bodyguard « την απογείωσε και το τραγούδι της «I will always love you» ακούγεται μέχρι σήμερα. Ποιος δεν έχει δακρύσει με αυτό το κομμάτι;

Το 1992 παντρεύτηκε τον ράπερ Μπόμπι Μπράουν και ένα χρόνο μετά γέννησε την κορούλα της. Σκάνδαλα, ίντριγκες και ναρκωτικά άρχισαν να ακούγονται γύρω από το όνομα της, ενώ πήρε διαζύγιο από τον σύζυγο της το 2007.

Σαν σήμερα, το 2012 βρισκόταν στο ξενοδοχείο προκειμένου να προετοιμαστεί για τα Grammy Awards όταν η θεια της μπήκε στο δωμάτιο της για να της αφήσει το φόρεμα της, αλλά την βρήκε νεκρή..

Θυμηθείτε μερικά από τα τραγούδια της που έμειναν στην ιστορία...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top