Αποζημίωση 1 εκατ. ευρώ έλαβε ο «Mr. Bean»!

Σκοπός η επισκευή του διαλυμένου αυτοκινήτου του

Αποζημίωση 1 εκατ. ευρώ έλαβε ο «Mr. Bean»!

Ο διάσημος ηθοποιός Rowan Atkinson έλαβε από την ασφαλιστική του εταιρία το αστρονομικό ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ!

Ο γνωστός και ως «Mr Bean», από τη γνωστή τηλεοπτική σειρά, εισέπραξε τα χρήματα για να επισκευάσει το πανάκριβο αυτοκίνητο που είχε τρακάρει και είχε καταστρέψει το 2011.

Ο 58χρονος ηθοποιός από το ατύχημα είχε τραυματιστεί στον ώμο του, ωστόσο ανάρρωσε γρήγορα, αλλά το αυτοκίνητό έπαθε ολική καταστροφή και χρειάστηκε πάνω από ένα χρόνο στο συνεργείο, για πλήρη επισκευή.

Το ποσό που έλαβε ο Βρετανός ηθοποιός, αποτελεί και ποσό ρεκόρ για τα βρετανικά δεδομένα. Είναι μάλιστα τρεις φορές μεγαλύτερο από το αμέσως προηγούμενο που έχει καταγραφεί ποτέ για επισκευή αυτοκινήτου.

Ο 58χρονος ηθοποιός, του οποίου η περιουσία ανέρχεται επισήμως στα 83.000.000 ευρώ, σύμφωνα με τη "Dailymail", πλήρωσε 700.000 ευρώ μόνο για την επισκευή της μηχανής του αυτοκινήτου.

Η κακιά στιγμή ήρθε όταν ο Atkinson, οδηγώντας σε ολισθηρό έδαφος, προσέκρουσε σε σημείο του κρασπέδου τον Αύγουστο του 2011. Στη συνέχεια έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και καρφώθηκε σε δέντρο! Ο κινητήρας βρέθηκε 18 μέτρα μακριά από το όχημα!

Το εν λόγω τρακάρισμα, ήταν το δεύτερο για τον ηθοποιό, ο οποίος είχε και παλαιότερο ατύχημα με το ίδιο όχημα, το 1999.

mr bean car2.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top