Με νέο σύντροφο η Πηγή Δεβετζή!

Δηλώνει ερωτευμένη και μιλά για το αν θα παντρευτεί ξανά

Με νέο σύντροφο η Πηγή Δεβετζή!

Ερωτευμένη δηλώνει η Πηγή Δεβετζή, μετά τον χωρισμό της με τον ηθοποιό Κώστα Αποστολάκη! Μάλιστα, η Ολυμπιονίκης δεν αποκλείει το ενδεχόμενο στο μέλλον να την δούμε νυφούλα!

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινή Μελέτη» συνάντησε την Ολυμπιονίκη στη βάφτιση της κόρης της Ζήνας Κουτσελίνη, το βράδυ της Κυριακής, όπου συνοδευόταν από τον νέο της αγαπημένο.

«Ναι, είμαι ερωτευμένη. Μου αρέσει που είμαι ερωτευμένη και είμαι καλά», εξομολογήθηκε η Πηγή για το νέο αμόρε, που τυγχάνει να είναι από τον χώρο του αθλητισμού. Παράλληλα, αν και ήδη έχει κάνει έναν γάμο, δεν απορρίπτει το ενδεχόμενο στο μέλλον να παντρευτεί ξα��ά. Για τώρα άμεσα, πάντως, δεν το σκέφτεται...

Μιλώντας για το «Dancing on Ice» (σ.σ. η Ολυμπιονίκης συμμετείχε στον πρώτο), δεν έκρυψε το ότι θα απαντούσε θετικά αν της πρότειναν να πάρει μέρος! «Μου αρέσει πολύ η ιδέα, το θεωρώ πολύ δύσκολο. Μια φορά έχω δοκιμάσει να κάνω με παγοπέδιλα κάποια διαδρομή και να μάθω. Δεν ξέρω, όμως, αν θα τα κατάφερνα κι αυτοί που θα πάνε θα πρέπει να δουλέψουν πάρα πολύ», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top