Ανδρική αποτρίχωση: πώς σε θέλουν οι γυναίκες;

Τι να κάνεις και τι να αποφύγεις

Αν είσαι από εκείνους που θεωρούν την αποτρίχωση ή το trimming ως το πιο θηλυπρεπές πράγμα που υπάρχει, μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσεις! Πέρα από το καλλωπιστικό του πράγματος, το να περιποιείσαι τις τρίχες του σώματός σου επιβάλλεται και για λόγους υγιεινής.

Πριν από το άκρο του Νεάτρενταλ φράσεις στο άλλο άκρο, δηλαδή της εμμονής με το ξυραφάκι, το star.gr σου παρουσιάζει τα DOs & DON´Ts!

Μασχάλες

Μην φρικάρεις - δεν σου λέω να τις ξυρίσεις!

Φρόντισε να κόβεις τις τρ��χες σε αυτό το σημείο και μην τις αφήνεις να θυμίζουν ζούγκλα. Όχι μόνο είναι καλύτερο αισθητικά, αλλά θα δεις ότι οι μασχάλες σου θα ιδρώνουν λιγότερο και δεν θα μυρίζουν έντονα.

Στήθος - κοιλιά - ώμοι - πλάτη

Το να έχεις λίγες τρίχες στο στέρνο είναι σίγουρα κάτι εντελώς διαφορετικό από το να διαθέτεις κάτι που παραπέμπει στα ολόμαλλα χαλιά της Μοιραράκη.

Αραίωσε τις τρίχες στο στέρνο, βγάλε όσες έχεις στην πλάτη (με κερί κατά προτίμηση) και τους κοιλιακούς σου λοιπόν! Δεν είναι μόνο θέμα look, αλλά και καθαριότητας, αφού οι τρίχες αιχμαλωτίζουν βακτήρια.

Βέβαια, άπαξ και το ξεκινήσεις δεν το σταματάς, καθώς η τριχοφυΐα στα εν λόγω σημεία απαιτεί τακτική περιποίηση.

Γεννητικά όργανα

Έλα τώρα, χαλάρωσε... Είπαμε, για λόγους υγιεινής η περιποίηση επιβάλλεται! Οι τρίχες συγκρατούν όλες τις μυρωδιές του σώματος και ευνοούν την ανάπτυξη βακτηριδίων!

Αν ακόμα δεν πείστηκες για την ανάγκη του trimming στην εν λόγω περιοχή, τότε να σε ενημερώσω ότι άνθρωποι της βιομηχανίας του σεξ αναφέρουν πως η αποτρίχωση του σημείου δίνει 2,5 πόντους επιπλέον...

Βέβαια, όπως και στην περίπτωση στέρνου - ώμων - πλάτης, θα πρέπει να ασχολείσαι τακτικά με την περιποίηση των τριχών αυτών.

Προϊόντα αποτρίχωσης

Κι αν πήρες απόφαση να κάνεις κάτι ή όλα από τα παραπάνω, το star.gr σου παρουσιάζει τα βασικά προϊόντα αποτρίχωσης, μιας και το trimming γίνεται απλά με μηχανή.

Κρέμες αποτρίχωσης: διαλύουν τις τρίχες, έτσι ώστε να απομακρύνονται με ένα απλό ντους.

Κερί: αρκετά επώδυνο! Απέφυγε το ντους πριν το χρησιμοποιήσεις, γιατί οι τρίχες θα υγρανθούν και δεν θα βγαίνουν εύκολα.

Laser: η πιο μοντέρνα και αποτελεσματική μέθοδος, αλλά -όπως καταλαβαίνεις- δεν μπορείς να το κάνεις στο σπίτι. Χρειάζεται εργαλεία και εξειδικευμένο προσωπικό!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top