Δείτε το παλατάκι που αγόρασε ο Χατζηγιάννης στη Ζέτα

Πολυτελέστατη μεζονέτα στην Κύπρο

Δείτε το παλατάκι που αγόρασε ο Χατζηγιάννης στη Ζέτα

Μετά την Πάρο και την Γλυφάδα, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια απόκτησαν μια νέα ερωτική φωλίτσα, αυτή τη φορά στη γενέτειρα του τραγουδιστή στην Κύπρο.

Σύμφωνα με τη Real Life, ο τραγουδιστής αγόρασε μια υπερπολυτελέστατη μεζονέτα στον Πρωταρά της Κύπρου, μέρος όπου περνούσε τις διακοπές του στα παιδικά του χρόνια.

Μάλιστα πέρσι που πήγε πρώτη φορά μαζί με τη Ζέτα, η ηθοποιός ξετρελάθηκε, οπότε και ο τραγουδιστής είπε να της κάνει δωράκι ένα σπιτάκι!!!!

��

Και τι σπιτάκι έτσι!!!! Μία βιλάρα χτισμένη σε δύο επίπεδα, σε πολύ μοντέρνα αρχιτεκτονική που ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα σπίτια της περιοχής.

Το γυαλί και το ξύλο κυριαρχούν, ενώ οι σύγχρονες αρχιτεκτονικές γραμμές συνθέτουν ένα υπέροχο αποτέλεσμα. Το σπίτι βρίσκεται μια ανάσα από την παραλία και το ερωτευμένο ζευγαράκι έχει άπλετη θέα προς το απέραντο γαλάζιο.

Στο ισόγειο υπάρχει ένα τεράστιο σαλόνι και η κουζίνα, ενώ ο επάνω όροφος διαθέτει δύο μεγάλες κρεβατοκάμαρες με τζάκι, για άκρως ρομαντικές στιγμές. Φυσικά δεν νοείται βίλα, χωρίς πισίνα. Και στην περίπτωση του Μιχάλη και της Ζέτας που δεν θέλουν και πολλά, πολλά με τους περίεργους και τα αδιάκριτα βλέμματα, η πισίνα είναι άκρως προστατευμένη, αφού την κρύβει ένας τεράστιος φράχτης με πολύ πυκνή βλάστηση.

Αυτό που κάνει να ξεχωρίζει η ερωτική φωλίτσα του ζευγαριού είναι το roof garden που διαθέτει γυάλινη οροφή, αρχιτεκτονική… πινελιά πολύ πρωτότυπη και ιδαίτερη.

Πόσο πήγε το… μαλλί για τη φωλίτσα των παιδιών; Σύμφωνα με την εφημερίδα μόλις… 250.000 ευρώ, ενώ οι εργασίες τελείωσαν πριν από λίγους μήνες. Μάλιστα το ζευγάρι πέρασε εκεί τις τελευταίες μέρες των διακοπών τους, απολαμβάνοντας το μπανάκι τους στην πισίνα και με τη Ζέτα να φοράει ποδίτσα και να μαγειρεύει τις σπεσιαλιτέ της, στον καλό της.

Δείτε το video…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top