ΔΕΙΤΕ: Πλάνα από τη μεταφορά της Δήμητρας Αλεξανδράκη στον εισαγγελέα!

Με χειροπέδες το μοντέλο-Τι λέει ο δικηγόρος της

ΔΕΙΤΕ: Πλάνα από τη μεταφορά της Δήμητρας Αλεξανδράκη στον εισαγγελέα!

Με χειροπέδες και συνοδεία δυο αστυνομικών, μεταφέρθηκε το πρωί της Παρασκευής στον Εισαγγελέα, η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Το μοντέλο, όπως σας γράψαμε από το star.gr, συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, εξύβριση και αντίσταση κατά της αρχής, μιας και σύμφωνα με τη δικογραφία, παραβίασε ΔΥΟ κόκκινα φανάρια.

Η ίδια, μιλώντας για τη σύλληψη της, υποστηρίζει πως παραβίασε ΕΝΑ κόκκινο φανάρι, και πως οι αστυνομικοί της φέρθηκαν απαίσια και με πολύ άσχημο τρόπο, χωρίς εκείνη να τους βρίσει. Το μόνο που παραδέχεται πως έκανε, είναι ότι τους απείλησε, πως θα τους κάνει αναφορά για τη συμπεριφορά τους.

Το μοντέλο, αμέσως μετά τη σύλληψη, μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας, και εν συνεχεία στον εισαγγελέα, όπου της ασκήθηκε ποινική δίωξη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, εξύβριση και αντίσταση κατά της αρχής, ενώ αμέσως μετά παραπέμφθηκε να δικαστεί στο αυτόφωρο, απ΄όπου και αφέθηκε ελεύθερη, παίρνοντας προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα.

Μιλώντας στην κάμερα του Star για το περιστατικό, η φίλη της Άννα Διαμαντοπούλου, που ήταν μαζί της το βράδυ της σύλληψης, δήλωσε πως:

«Από ένα μικρό συμβάν έγινε ολόκληρη φασαρία, στην ουσία απλά περάσαμε ένα κόκκινο φανάρι και το κάνουν ολόκληρο θέμα. Ήταν η ώρα τέτοια, πηγαίναμε λίγο πιο γρήγορα απ΄ ότι έπρεπε».

Στην κάμερα του Star μίλησε όμως και ο δικηγόρος της Δήμητρας Αλεξανδράκη, που υποστήριξε ότι:

«Έχουμε να κάνουμε με μια υπόθεση που είναι γεμάτη υπερβολή και αντίφαση. Μια δικογραφία που είναι αναντίστοιχη του τι πραγματικά έγινε. Πάρα πολύ σύντομα θα λάμψει η αλήθεια και η δικαιοσύνη θ΄απονεμηθεί εκεί που πρέπει ν΄απονεμηθεί».

Κάντε κλικ και δείτε το video…


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top