Ελένη Φουρέιρα: «Είμαι Ρουβίτσα»-Τι λέει για τη συνεργασία με το Σάκη

Δέχτηκε τελικά ή όχι πρόταση γάμου από τον καλό της;

Ελένη Φουρέιρα: «Είμαι Ρουβίτσα»-Τι λέει για τη συνεργασία με το Σάκη
Κατενθουσιασμένη είναι η Ελένη Φουρέιρα για την συνεργασία της με τον Σάκη Ρουβά. Η εκρηκτική τραγουδίστρια θα τραγουδήσει στη Θεσσαλονίκη με τον Σάκη και την Τάμτα για ένα μήνα, και όπως λέει, δεν μπορεί να το πιστέψει πως θα είναι μαζί του:

«Είμαι Ρουβίτσα. Όλες είμαστε λίγο Ρουβίτσες.Η αλήθεια είναι ότι είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη γιατί πριν από δυο μήνες έκανα πλάκα ότι “εντάξει η επόμενη συνεργασία μου θα είναι με τον Σάκη”, το θεωρούσα λίγο μακρινό αυτό, και όταν έγινε η πρόταση ενθουσιάστηκα πάρα πολύ. Δηλαδή… έμεινα».

Έτοιμη να τα δώσει όλα στη συμπρωτεύουσα είναι η τραγουδίστρια, που μετά την επέμβαση στις φωνητικές της χορδές, νιώθει καλύτερα από ποτέ:

«Είμαι πάρα πολύ καλά, έγινα πιο γρήγορα καλά απ΄ότι περίμενα, λόγω του ότι ξεκουράστηκα. Είχα εννέα μήνες πρόβλημα. Είναι κάτι το οποίο δημιουργήθηκε από ένταση και από πολλή κούραση».

Τι απαντά όμως στις φήμες που την θέλουν να έχει δεχτεί πρόταση γάμου από τον καλό της Δημήτρη Γούτο;

«Δεν έχω δεχτεί πρόταση γάμου, όχι. Αλλά είμαι πολύ καλά. Είμαι στα καλύτερα μου, είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου. Πάντα είμαι δοτική, σε ο,τι κάνω. Το κάνω με πολύ πάθος. Ακόμα και όταν τσαντίζομαι, τσαντίζομαι με πάθος, όταν ερωτεύομαι το κάνω με πάθος, όταν τραγουδάω το κάνω με πάθος, άρα τα κάνω όλα έντονα».

Όσο για το αν κάποιος άντρας έχει καατφέρει να την βγάλει εκτός ορίων; «σε όλους μας έχει συμβεί αυτό το πράγμα. Να βγούμε εκτός ορίων. Είτε από πολλή καψούρα είτε από πολύ έρωτα είτε από πολύ ζήλια απ΄αυτόν».

Δείτε το video…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top