Grammy φέτος ποιός θα πάρει; Δείτε τα προγνωστικά γι’ απόψε!

Τι λένε οι προβλέψεις για την 55η απονομή

Grammy φέτος ποιός θα πάρει; Δείτε τα προγνωστικά γι’ απόψ��!

Επιμέλεια: Βαγγέλης Θεοδώρου

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την αποψινή, 55η απονομή των βραβείων Grammy και το star.gr σου παρουσιάζει τα προγνωστικά!

Αν τα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου και τα πρακτορεία στοιχημάτων «χτυπήσουν» διάνα, η φετινή απονομή θα έχει μεγάλες εκπλήξεις.

Στις κυριότερες κατηγορίες, λοιπόν, αναμένουμε τα εξής:

Το «El Camino» είναι το φαβορί για τον δίσκο της χρονιάς, την ώρα που το «Somebody That I Used To Know»του Gotye εκτιμάται ότι θα πάρει το βραβείο για την καλύτερη ηχογράφηση και το «Stronger» της Kelly Clarkson εκείνο για το καλύτερο τραγούδι.

Καλύτερος ανερχόμενος καλλιτέχνης αναμένεται πως θα ανακηρυχθεί ο Hunter Hayes, ενώ για το βραβείο της solo παρουσίας φαβορί είναι η Kelly Clarkson και για το ντουέτο οι Gotye και Kimbra.

Ο Usher με το «Climax» και η Beyonce με το «Love On Top» φέρονται επικρατέστεροι για το «R&B performance», ενώ το «πάντρεμα» Kanye West, Jay Z και Frank Ocean οδεύει ολοταχώς για το βραβείο της καλύτερης συνεργασίας.

Το καλύτερο βραβείο στην κατηγορία country εκτιμάται πως θα πάρει το «Blown Away» της Carrie Underwood, στον ποπ δίσκο οι fun. με το «Some Nights» και στην ραπ το «Take Care» του Drake.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top