Διεθνής καριέρα για τον Σωκράτη Αλαφούζο!

Σκίζει η ταινία του στις Ινδίες!

Διεθνής καριέρα για τον Σωκράτη Αλαφούζο!

Πολλοί την έχουν ζηλέψει, αρκετοί έχουν επιχειρήσει να την κατακτήσουν, λίγοι όμως το κατάφεραν. Μιλάμε φυσικά για τη… διεθνή καριέρα που εδώ στην Ελλάδα πολλοί celebrities θα ήθελαν να κάνουν.

Ο Σωκράτης Αλαφούζος λοιπόν είναι ένας από τους λίγους που το κατάφεραν. Η ταινία μικρού μήκους «Ο Μικρός Βασιλιάς» που έχει σκηνοθετήσει έχει ήδη πάρει έντεκα διεθνή βραβεία και αυτές τις μέρες ο γνωστός ηθοποιός γνωρίζει τεράστια επιτυχία στην Ινδία!

«Αυτές τις μέρες η ταινία μου, ο "Μικρός Βασιλιάς", παίζεται στην Ινδία, στο Νέο Δελχί και στο Μούμπαι. Σε λίγες μέρες στην Μόσχα και στην Αγία Πετρούπολη μετά πάλι στο Λονδίνο και λίγο αργότερα στο Χονγκ Κόνγκ. 23 Διεθνή Φεστιβάλ και 11 βραβεία μέχρι τώρα. Όλα άρχισαν από μια σκέψη που έγινε πραγματικότητα», δήλωσε ο ηθοποιός που δεν κρύβει το πόσο περήφανος είναι για την επιτυχία του.

Η ταινία έχει πρωταγωνιστεί έναν 40αρη που «επιστρέφει» στο παρελθόν και αφηγείται τις τραυματικές του εμπειρίες από την κακοποίηση που υπέστη από τον αδελφό του και τον φίλο της μητέρας του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top