Ηθοποιός δίνει 18.000 ευρώ σε όποιον βρει... την ζώνη του!

Ποιός έχασε το γούρι του και πληρώνει όσο όσο;

Ηθοποιός δίνει 18.000 ευρώ σε όποιον βρει... την ζώνη του!

Τα μάτια σας ανοικτά παρακαλώ... χάθηκε ανδρική ζώνη! Ο ιδιοκτήτης της την αναζητά και πληρώνει 18.000 ευρώ σε όποιον την βρει!

Όσο κι αν σας φαίνεται απίστευτο, το περιστατικό είναι πέρα για πέρα αληθινό και έχει για πρωταγωνιστή τον Colin Farrell.

Ο 35χρονος σταρ έχασε το γούρι του, μια ζώνη που του είχε δώσει ο πατέρας του (ο πρώην ποδοσφαιριστής Eamonn Farrell) και εκείνος «αναβάθμισε» με την πάροδο τον χρόνων.

Η δερμάτινη ζώνη εξαφανίστηκε μυστηριωδώς και ο Colin έχει κινήσει γη και ουρανό για να την βρει, εικάζοντας πως κάποιος την έκλεψε.

«Έχει υποστεί πολλές μεταποιήσεις, όπως για παράδειγμα άνοιγμα νέων τρυπών και τοποθέτηση έξτρα δέρματος, προκειμένου να προσαρμόζεται στις αυξομειώσεις του βάρους του», δήλωσε πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού, προσθέτοντας πως ο σταρ έχει ξοδέψει περίπου 3.500 ευρώ για μετατροπές.

Κι αν τα εύρετρα σας φαίνονται πολλά, να σας ενημερώσουμε πως ο Colinέχει ένα «κόλλημα» με τα γούρια του: το 2004 δήλωσε πως στο πρώτο γύρισμα κάθε νέας του ταινίας φοράει ένα μποξεράκι που του χάρισε ο αδερφός του! Όχι, το εσώρουχο του ηθοποιού δεν χάθηκε - παραμένει στη θέση του!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top