Αυτή είναι η νέα γενιά των σταρ: δες τα next big things!

Ποιοί κάτω των 25 ετών θα μας απασχολήσουν από εδώ και στο εξής;

Αυτή είναι η νέα γενιά των σταρ: δες τα next big things!

Επιμέλεια: Βαγγέλης Θεοδώρου

Ως πότε νομίζεις ότι θα συζητάμε για τους Brangelina, τον George Clooney, την Madonna και τους σταρ που τόσο αγαπάμε; Η νέα γενιά των celebrities είναι ήδη εδώ και το star.gr σου παρουσιάζει τα 10 νέα πρόσωπα τα οποία είναι το next big thing σε κινηματογράφο και τραγούδι!

1. Imogen Poots

Η 23χρονη ηθοποιός από την Βρετανία έχει παίξει σε ταινίες – blockbusters, μεταξύ των οποίων τα «28 Weeks Later», «Jane Eyre» και «A Late Quartet», ενώ το 2013 θα πάρει μέρος σε 9 ταινίες!

imogen-poots.jpg

Οι συνεργασίες στις οποίες θα την δούμε έχουν να κάνουν με «μεγάλα» ονόματα του κινηματογράφου, όπως ο σκηνοθέτης Terrence Malick και οι ηθοποιοί Natalie Portman, Christian Bale, Cate Blanchett και Zac Efron.

2. Ed Sheeran

Μπορεί να μην τον ακούς κάθε μέρα στο ραδιόφωνό σου, όμως, ο 21χρονος μουσικός απασχολεί έντονα τη διεθνή μουσική βιομηχανία, μετά και το βραβείο του καλύτερου άνδρα καλλιτέχνη στα «Brit Awards».

Ed-Sheeran.jpg
Το τραγούδι του «The A Team» βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των charts σε αρκετές χώρες, ενώ υπογράφει δύο από τα νέα κομμάτια των One Direction και θα ανοίξει πάνω από 50 συναυλίες στην περιοδεία της Taylor Swift!

3. Alice Englert

Μόλις 18 ετών και μετρά επιτυχημένες εμφανίσεις στον κινηματογράφο, με κυριότερο το «Twilight»!

alice-englert.jpg

Με ουκ ολίγες θετικές κριτικές στην πλάτη της, η ηθοποιός φέρεται ως η... διάδοχος της Kristen Stewart, καθώς πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην κινηματογραφική μεταφορά της επιτυχίας «Υπέροχα Πλάσματα».

4. Ezra Miller

Θεωρείται από τους νέους ζεν πρεμιέρ του Hollywood μετά την εμφάνισή του στο «We Need To Talk About Kevin»!

ezra miller.jpg

Μετά και την βράβευσή του στο φεστιβάλ Καννών ως ανερχόμενο ταλέντο, ο 20χρονος ηθοποιός έβαλε πλώρη για την ταινία «Madame Bovary» με την Mia Wasikowska.

5. Quvenzhane Wallis

Η νεότερη υποψήφια των φετινών Όσκαρ έχει πολλούς λόγους για να υπερηφανεύεται, εκτός από το ότι είναι κοντά στο χρυσό αγαλματίδιο στην ηλικία των 9.

Quvenzhane Wallis.jpg

Ήδη, η 9χρονη έχει κλείσει ρόλο στο «Twelve Years a Slave» όπου θα την δούμε στο πλευρό του Brad Pitt! Σκέφτεσαι τίποτα καλύτερο για ένα κορίτσι στην ηλικία της;

6. Lucas Till

Το ξανθό αγόρι που γοήτευσε στο video clip της Taylor Swift για το «You Belong With Me» ίσως το θυμάσαι από το «Hannah Montana».

lucas till.jpg

Σίγουρα, πάντως, τον 22χρονο ηθοποιό θα τον δεις μπροστά σου, αφού τους επόμενους 6 μήνες θα πάρει μέρος σε 7 ταινίες, με κυριότερες το «X-Men: Days Of Future Past» όπου θα υποδυθεί τον Havoc και το θρίλερ «Paranoia»!

7. Kat Graham

Αν παρακολουθείς το «Vampire Diaries» ξέρεις την 23χρονη ως μάγισσα Bonnie Bennet. Ίσως, όμως, να την έχεις δει και στο YouTube, όπου το single της «Put Your Graffiti On Me» είναι ένα από τα βίντεο που γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία.

kat-graham.jpg

Αυτή τη χρονιά, η Kat θα πρωταγωνιστήσει σε δύο ταινίες, τις «The Big Ticket» και «Boogie Town», ενώ παράλληλα ετοιμάζει τον πρώτο προσωπικό της δίσκο!

8. Logan Lerman

Όταν στα 8 σου έχεις παίξει δίπλα στον Mel Gibson («The Patriot»), το πιο πιθανό δεν είναι να έχεις μία συναρπαστική συνέχεια;

logan lerman.jpg

Μετά από 12 χρόνια, ο Logan πήρε πρωταγωνιστικό ρόλο στο «The Perks Of Being A Wallflower», ενώ το ταλέντο του έχει μαγνητίσει «μεγάλους» σκηνοθέτες: τη χρονιά αυτή θα τον δούμε στο «The Only Living Boy In New York» του Marc Webb, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που τον θεωρούν ως διάδοχο του Leonardo DiCaprio!

9. Asa Butterfield

Τον θυμάσαι από το «Hugo»; Ετοιμάσου να τον δεις σε ταινία υπόσχεται να κάνει το μεγάλο «μπαμ»!

asa-butterfield.jpg

Στην ηλικία των 15, ο Asa έκλεισε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος «Ender’s Game», πιθανότατα στο πλευρό του Harrison Ford.

10. AnnaSophia Robb

Έπαιξε την Violet στο «Ο Τσάρλι Και Το Εργοστάσιο Της Σοκολάτας» και ενσαρκώνει την Carrie Bradshaw του «Sex & The City» στα νιάτα της, στο «Carrie Diaries».

annasophia robb.jpg

Η 19χρονη ηθοποιός -που θα πάρει μέρος σε δύο ταινίες αυτή τη χρονιά- φαίνεται πως βαδίζει για τα καλά στα χνάρια της Sarah Jessica Parker ακόμα και στο στυλ, καθώς από το τρί��ο κιόλας επεισόδιο του «Carrie Diaries» πολλοί είναι εκείνοι που την αποκαλούν «νέο it-girl της τηλεόρασης»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top