Μούσκεμα κι αγκαλιασμένοι Hugh Jackman και Anna Hathaway

Υποψήφιοι των Oscar σε μια εντυπωσιακή φωτογράφηση

Μούσκεμα κι αγκαλιασμένοι Hugh Jackman και Anna Hathaway

Αφιέρωμα στα Oscars που πλησιάζουν έκανε το περιοδικό TIME, καλώντας μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του Hollywood που φέτος πρωταγωνιστούν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο στη φετινή τελετή.

Hugh Jackman, Anne Hathaway, Jessica Chastain, Naomi Watts, Sally Field, John Goodman και Quvenzhane Wallis βρέθηκαν σε μια φωτογράφηση υπό την καθοδήγηση της Paola Kudacki και μίλησαν για τους ρόλους τους, την τέχνη και τον κινηματογράφο.

Η Anne Hathaway και ο Hugh Jackman που πρωταγωνιστούν στους «Άθλιους» ποζάρουν αγκαλιά με ύφος σπαρακτικό.

pscar1.jpg

«Σαν γυναίκα που γεννήθηκε το 1982 θεωρώ δεδομένες ελευθερίες που η ηρωίδα που υποδύομαι ούτε καν φανταζόταν», είπε η Anna Hathaway, ενώ ο Hugh Jackman που φέτος είναι υποψήφιος για το Oscar Α΄ Ανδρικού Ρόλου τονισε:

«Ένα από τα βασικά θέματα που ήθελε να τονίσει στο έργο του ο Βίκτωρ Ουγκώ είναι πόσο σάπιο ήταν το σωφρονιστικό σύστημα στη Γαλλία. Ο στόχος δεν ήταν να βγουν από τις φυλακές σωφρονισμένοι, αλλά να τους μεταμορφώσουν σε πραγματικά ζώα».

Η Jessica Chastain πάλι, που υποδύεται μια μυστική πράκτορα της CIA που αναζητά τον Οσάμα μπιν Λάντεν αποκάλυψε ότι έπρεπε να προσπαθήσει σκληρά για να μπει στο… πετσί του ρόλου.

oscar2.jpg

«Επειδή υποδυόμαστε πραγματικούς χαρακτήρες ήταν σημαντικό να δείξουμε σεβασμό απέναντί τους», είπε, ενώ η Sally Field, παλιά καραβάνα στα Oscars και με ένα αγαλματάκι ήδη στη συλλογή της, μίλησε για το μεγαλείο της Mary Todd Lincoln που υποδύεται στην ταινία «Lincoln».

oscar3.jpg

«Αν δεν ήταν η Mary Todd δεν ��α υπήρχε ο Αβραάμ Λίνκολν. Ήταν ένας περίπλοκος και ευφυής άνθρωπος και είχε συγκεκριμένη αντίληψη για το πού θα την κατατάξει η ιστορία», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top