Οι επώνυμ��ι βοηθούν γνωστό ηθοποιό που χρειάζεται αίμα

Mέσω Facebook και Twitter η κινητοποίηση

Το Facebook αλλά και το Twitter εκτός από μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχουν πολλές φορές και φιλανθρωπικό σκοπό.

Δεν είναι λίγες οι φορές που απλοί χρήστες κάνουν το λεγόμενο retweet σε πολλούς επωνύμους όταν χρειάζονται αίμα για τους ίδιους ή συγγενικά τους πρόσωπα, ώστε να δουν το εν λόγω μήνυμα όσοι περισσότεροι followers γίνεται και να τους βοηθήσουν.

Αυτή τη φορά, στη βοήθεια του Facebook και του Twiter, κατέφυγε και ο γνωστός ηθοποιός Νίκος Δαδινόπουλος που έχει ανάγκη για αίμα, ποστάροντας το εξής μήνυμα:

«Δυστυχώς βρίσκομαι στην θέση να πρέπει να κάνω μια σοβαρή εγχείρηση αυτή την Δευτέρα. Θα ήθελα να ζητήσω από όποιον είναι αιμοδότης ή έχει την διάθεση να με βοηθήσει να δώσει λίγο αίμα σήμερα. Θα χρειαστούν 6 φιάλες στο όνομα Δαδινόπουλος Νίκος για την Βιοκλινική Αθηνών.Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για την αγάπη σας. –Νίκος».

Στην ανάρτηση του ανταποκρίθηκαν αμέσως η Ναταλία Γερμανού αλλά και η Καίτη Φίνου, κάνοντας την retweet στον προσωπικό τους λογαριασμό, ώστε να την δουν οι χιλιάδες «φίλοι» τους και να βοηθήσουν.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top