Πλήρωσε 4.000 ευρώ και αφέθηκε ελεύθερος ο Κιμούλης

Στον Εισαγγελέα, αφού διανυκτέρευσε στα κρατητήρια

Πλήρωσε 4.000 ευρώ και αφέθηκε ελεύθερος ο Κιμούλης

πρώτη ανάρτηση: 07-02-2013, 11:36

Με 4.418 ευρώ εξαγόρασε τους 15 μήνες φυλακή, στους οποίους είχε καταδικαστεί ερήμην για ακάλυπτες επιταγές, ο Γιώργος Κιμούλης!

Ο ηθοποιός, περίπου μία ��βδομάδα μετά το ένταλμα εναντίον του, συνελήφθη περίπου στις 22:00 της Τετάρτης μετά την παράσταση στο θέατρο όπου εργάζεται, στην οδό Βουκουρεστίου.

Η καταδίκη δεν αφορούσε στις 200.000 που φέρεται να χρωστά στο Δημόσιο, αλλά σε παλιότερη υπόθεση με ακάλυπτες επιταγές, ενώ η σχετική καταδικαστική απόφαση επικυρώθηκε και σε δεύτερο βαθμό από το εφετείο.

Άνδρες του αστυνομικού τμήματος Συντάγματος συνέλαβαν τον ηθοποιό και τον οδήγησαν στα κρατητήρια, όπου και διανυκτέρευσε. Γύρω στις 10:00 της Πέμπτης, ο Γιώργος Κιμούλης οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, όπου προέβη σε διακανονισμό των χρεών του για τις ακάλυπτες επιταγές, πλήρωσε τις περίπου 4.000 ευρώ και αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για τις 200.000 που λέγεται ότι χρωστά στο Δημόσιο, ο ηθοποιός έκανε ρύθμιση στις αρχές της εβδομάδας, ενώ σε επιστολή του, όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, ο ίδιος υποστήριξε ότι κάποιοι προσπάθησαν να τον εξευτελίσουν!


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top