ΞΕΦΥΓΑΜΕ: Πασίγνωστη τραγουδίστρια σε video clip «πορνό» με το σύζυγο της!

Τα δίνουν… ΟΛΑ on camera-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ VIDEO

Κυριολεκτικά στο… κρεβάτι της μας έβαλε η Pink στο νέο της video clip, για το τραγούδι «Just Give me A Reason»!

Η 33χρονη τραγουδίστρια, πρωταγωνιστεί στo video με τον σύζυγο της, Carey Hart, και όπως θα δείτε κι εσείς, το ζευγάρι… τα δίνει ΟΛΑ on camera!

pink1.jpg
Ημίγυμνοι, απολαμβάνουν μαζί μερικές πολύ «ιδιαίτερες» στιγμές, με τις σκηνές να φέρνουν ολίγον τι σε… «πορνό».

Pink και Carey Hart, είναι μαζί από το 2006, ενώ η τραγουδίστρια έχει μιλήσει και για το πώς κατάφερε να σώσει το γάμο της πο�� περνούσε μια πολύ σοβαρή κρίση το 2009.

Pink_02_1668286a.jpg
Τότε, η Pink είχε κάνει τα αδύνατα δυνατά να σώσει το γάμο, ξεκινώντας μια «εκστρατεία» ώστε να κερδίσει ξανά το σύζυγο της:

Pink_03_1668285a.jpg
«Του έφτιαξα ένα album, με όλες τις κάρτες που μου είχε δώσει, και όλες τις φωτογραφίες της σχέσης μας. Ξόδεψα μήνες για να το φτιάξω. Στο τέλος του album έβαλα μια φώτο όπου είμαι μες τα αίματα (από μια παλιά μου ταινία την πήρα), και έγραψα δίπλα της: “έτσι είμαι χωρίς εσένα”. Στην επόμενη σελίδα, έβαλα τη φώτο ενός μωρού, και του έγραφα: “Τα υπόλοιπα δεν έχουν γραφτεί ακόμα”. Πίσω από αυτή τη σελίδα, υπήρχαν και τα χαρτιά διαζυγίου, που ποτέ δεν είχαμε υπογράψει».

Pink_04_1668284a.jpg

Τέλος, πρόσθεσε όλο νόημα, πως νιώθει ωραία όταν… «φοράω τα δερμάτινα παντελόνια μου, και ο άνδρας μου αρπάζει τον πισινό μου».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ HOT VIDEO…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top