Τα πρώτα σχόλια των «4» μετά τα «αποκαλυπτήρια» της Eurovision

Τι είπαν για τα τραγούδια και τους αντιπάλους οι υποψήφιοι;

Τα πρώτα σχόλια των «4» μετά τα «αποκαλυπτήρια» της Eurovision

Έτοιμοι να διεκδικήσουν το εισιτήριο για το Μάλμε δήλωσαν και οι τέσσερις υποψήφιοι για την φ��τινή Eurovision, αμέσως μετά την αποκάλυψη των τραγουδιών τους!

Αφού παρουσιαστήκαν τα τραγούδια, Αγγελική Ηλιάδη, Θωμαής Απέργη, Alex Leon και Giorgina μίλησαν για την συμμετοχή τους και τους αντιπάλους τους:

Αγγελική Ηλιάδη

«Μου αρέσουν πολλά όλα τα τραγούδια, το κάθε ένα είναι διαφορετικό και αυτό τα κάνει ενδιαφέροντα... Το τραγούδι μου είναι ένα πολύ δυναμικό τραγούδι, που μας χαρακτηρίζει, είναι ελληνικότατο και μέσα από αυτό δίνουμε την ταυτότητά μας».

Alex Leon – Giorgina

«Όλα τα τραγούδια είναι ένα κι ένα, διαφορετικά και μοναδικά... Το τραγούδι γράφτηκε καθαρά για την Eurovision, για να εκπροσωπήσει την χώρα στον διαγωνισμό. Για τον λόγο αυτό θέλαμε να έχει οπωσδήποτε αυτή τη νότα της Ανατολής, της Μεσογείου, της Ελλάδας».

Θωμαής Απέργη

«Είμαι χαρούμενη, πολύ ενθουσιασμένη και καθόλου αγχωμένη... Δεν είναι τζαζ το κομμάτι, έχει πιο πολύ μια βάση ροκαμπίλι και οι στίχοι είναι για μία γυναίκα που “τα χώνει” στον φίλο της. Όποιος νομίζει ότι θυμίζει τη Lena από την Γερμανία, ας τα βάλει κάτω και τα δύο κι ας έρθει να μου πει ποιο είναι πιο δυναμικό».

Δείτε στο βίντεο τις πρώτες δηλώσεις των υποψηφίων για την Eurovision!


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top