Τον φίλησε η Bar Refaeli και του ζητάνε... ραντεβού!

Καρδιοκατακτητής έγινε το σπασικλάκι – κομπάρσος της διαφήμισης

Τον φίλησε η Bar Refaeli και του ζητάνε... ραντεβού!

Αν έχεις τύχη διάβαινε δεν λέει; Όχι μόνο τον φίλησε στο στόμα η Bar Refaeli και πληρώθηκε για μια διαφήμιση μαζί της, αλλά έγινε και... περιζήτητος ο κομπάρσος που υποδύεται τον σπασίκλα στο πλευρό του top model!

refaeli_heiman.jpg

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, ο ηθοποιός Jesse Heiman -που στο παρελθόν τον είχαν πάρει κάτι αόριστα πλάνα στις ταινίες «Spiderman» και «Social Network»- επιλέχθηκε από γνωστή εταιρεία για την 30 δευτερολέπτων διαφήμισή της με την Bar Refaeli στο Super Bowl.

«Πολλά αγόρια μου γράφουν στο Twitter ότι εύχονται να ήταν στη θέση μου, ενώ κάποια κορίτσια μου στέλνουν φωτογραφίες τους και μου ζητάνε να βγούμε ραντεβού», δήλωσε ο 34χρονος τροφαντούλης, που κούκλο δεν τον λες. Αλλά τι σημασία έχουν αυτά; Κοτζάμ Bar Refaeli φίλησε και, μάλιστα, στο στόμα!

Εκτός, όμως, από τα κοριτσόπουλα που «σφάζονται» για να βγουν μαζί του, ο Jesse απολαμβάνει την αναγνωρισιμότητά του ανά τον κόσμο, βλέπει τους followers του στο Twitter να ξεπερνούν αυτή τη στιγμή τους 5.290 και τις επαγγελματικές προτάσεις να αυξάνονται!

Τελικά είναι γουρλού η... γλώσσα της Bar Refaeli!

jesse heiman.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top