Ε. Παπαρίζου και Ζ. Μακρυπούλια ντύθηκαν στα… χακί!!!

Πρώτη κοινή εμφάνιση σε… γυναικείες φυλακές

Ε. Παπαρίζου και Ζ. Μακρυπούλια ντύθηκαν στα… χακί!!!

Αυτή κι αν είναι εμφάνιση που θα συζητηθεί πολύ. Ο λόγος για την πρώτη κοινή εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου και της Ζέτας Μακρυπούλια μπροστά στις κάμερες για χάρη του πολύ καλού τους φίλου και συνεργάτη, Γιάννη Μαρκετάκη.

paparizou1.jpg

Οι δυο κυρίες της showbiz που λέτε ντύθηκαν sexy δεσμοφύλακες σε γυναικείες φυλακές και πρωταγωνίστησαν σε video clip για τις ανάγκες των μαθημάτων στη σχολή του γνωστού μακιγιέρ.

paparizou2.jpg


Οι μαθητές της σχολής Make – up Lab by Yiannis Marketakis έπρεπε ως εργασία να κάνουν ένα video clip σε πραγματικές συνθήκες. Τι καλύτερο λοιπόν από το να πρωταγωνιστήσουν σ’ αυτό το video clip η Ζέτα και η Έλενα.
paparizou3.jpg

Τα γυρίσματα έγιναν την Τρίτη 29 Ιανουαρίου στο νεοκλασικό κτίριο, όπου στεγάζεται η σχολή του Γιάννη Μαρκετάκη, ενώ τη σκηνοθεσία υπέγραψε ο Γιώργος Γκάβαλος.

paparizou4.jpg

Ποιο ήταν το τραγούδι που γυρίστηκε σε video clip; Μα το κλασικό Freedom του George Michael με τη Ζέτα και την Έλενα να δίνουν ρέστα ως sexy δεσμοφύλακες.

paparizou5.jpg


«Είμαι πολύ χαρούμενη που ο συνεργάτης και καλός μου φίλος άνοιξε μια σοβαρή σχολή για όσους θέλουν να μάθουν αυτή τη δουλειά. Τέτοιες εποχές είναι σημαντικό να στηρίζουμε τους δικούς μας ανθρώπους», δήλωσε η Έλενα Παπαρίζου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top