ΔΕΙΤΕ όλα όσα έγιναν στην πρεμιέρα της ταινίας «Η Αγάπη έρχεται στο Τέλος»

Είναι ερωτευμένοι ή όχι οι ηθοποιοί; Το αποκάλυψαν οι ίδιοι!

ΔΕΙΤΕ όλα όσα έγιναν στην πρεμιέρα της ταινίας «Η Αγάπη έρχεται στο Τέλος»

Για το αν είναι ερωτευμένοι ή όχι, μίλησαν στην κάμερα του Star, οι ηθοποιοί που έδωσαν το παρόν στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας, «Η Αγάπη Έρχεται στο Τέλος».

Πρόκειται για τρεις πραγματικές ιστορίες ανεκπλήρωτου έρωτα, που αποκτούν στη μεγάλη οθόνη το happy end που ποτέ δεν είχαν, με πρωταγωνιστές τρία ζευγάρια ανερχόμενων ηθοποιών:

Κατερίνα Γερονικολού, Πάνος Βλάχος, Νικόλας Αγγελής, Μυριέλλα Κουρεντή, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Τζωρτζίνα Λιώση συμπληρώνουν το cast της ταινίας «Η Αγάπη Έρχεται στο Τέλος», το τραγούδι της οποίας ερμηνεύει ο Αντώνης Ρέμος.

Το παρόν στην παράσταση, εκτός από τους πρωταγωνιστές, έδωσαν και πολλοί ηθοποιοί, που αποκάλυψαν αν είναι ερωτευμένοι ή όχι:

Κωνσταντίνος Λάγκος: «Η αγάπη είναι η συνέχεια του έρωτα. Συνεχίζει την κατάσταση. Δεν την τελειώνει. Είμαι ερωτευμένος, και νομίζω ότι φαίνεται!»

Αντώνης Λουδάρος: «Νομίζω ότι ναι έχω ζήσει μεγάλο έρωτα, αλλά όλοι οι μεγάλοι έρωτες πάνε στον παράδεισο. Τώρα, είμαι ερωτευμένος!»

Πάνος Βλάχος: «Aν είμαι ερωτευμένος, το κρατάω για να το πω στην καλή μου!»

Κατερίνα Γερονικολού: «Τα προσωπικά, τα λέω με το αγόρι μου!»

Μυριέλλα Κουρεντή: «Αυτή τη στιγμή, δεν θέλω να ερωτευτώ. Εάν γίνει και έρθει από μόνο του, εντάξει. Γιατί όχι!»

Εκεί, και η Όλγα Λαφαζάνη με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, που εκτός από τους συζύγους είναι ερωτευμένες και με τις κόρες τους. Η μια με αυτή που έχει, και η άλλη με αυτή που περιμένει!

Αμέσως μετά την πρεμιέρα, ακολούθησε party, στο οποίο τραγούδησαν οι «Onirama».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top