Σοβαρός ο τραυματισμός της Αγγελικής Ηλιάδη!

Δε θα εμφανιστεί αυτή την Κυριακή στο Dancing… ως χορεύτρια τουλάχιστον!

Σοβαρός ο τραυματισμός της Αγγελικής Ηλιάδη!
​Από έντονους πόνους εξακολουθεί να ταλαιπωρείται η Αγγελική Ηλιάδη, εξαιτίας της θλάσης στους ραχιαίους που υπέστη στις πρόβες χορού για το Dancing, όπου ήταν να εμφανιστεί την περασμένη Κυριακή. Η ίδια επιβεβαίωσε πως χρειάζεται ξεκούραση και πως δεν θα καταφέρει να εμφανιστεί ούτε αυτή την Κυριακή στο σόου χορού ως χορεύτρια τουλάχιστον, καθώς άφησε να εννοηθεί πως θα κάνει μια εμφάνιση -έκπληξη!
Kεφάλαιο… Eurovision!
Tην Τετάρτη παρουσιάζονται τα τραγούδια που θα διεκδικήσουν να διαγωνισθούν στη Eurovision και η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην επιθυμία της, που ήταν εξαρχής το δικό της κομμάτι να είναι με ελληνικό στίχο! Ωστόσο, η ίδια δηλώνει πως δεν την αγχώνει τόσο το γεγονός ότι θα διαγωνισθεί με άλλους συναδέλφους της, όσο το ότι θέλει το αποτέλεσμα να είναι όπως το έχει φανταστεί… τέλειο!
«Ο γιός μου είναι το καλύτερο δώρο που μου έκανε ο Θεός»
Μια αποκάλυψη είναι ο γιός της που καθημερινά την κάνει περήφανη και να νιώθει μαζί του ξανά παιδί! Η ίδια περιγράφει στιγμές από την καθημερινότητα τους, μιλά τρυφερά για το Μπάμπη της και παραδέχεται πως είναι το καλύτερο δώρο που της έχει δώσει ο Θεός.
«Είμαι τυχερή που έχω ζήσει μεγάλους έρωτες. Θα ήθελα να ερωτευτώ ξανά»
Τυχερή δηλώνει η Αγγελική Ηλιάδη που παραδέχεται πως έχει ζήσει μεγάλους έρωτες. «Ο έρωτας είναι σημαντικό και απαραίτητο κομμάτι στη ζωή μας» λέει χαρακτηριστικά η ίδια και προσθέτει: «Για μένα παίζουν τον ίδιο σημαντικό ρόλο όλα τα κο��μάτια της ζωής μου, τόσο το προσωπικό, όσο και το επαγγελματικό». Ακόμη, δεν διστάζει να αποκαλύψει πως θα ήθελε να ερωτευτεί ξανά και να ζήσει ένα μεγάλο έρωτα.
Τέλος, αποκάλυψε πως η πίστη της στο Θεό τη βοήθησε να αντέξει στις δύσκολες στιγμές και να πατήσει ξανά στα πόδια της.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top