Είναι in... Είναι must: Τί δουλειά κάνει ο... sexpert;

Κάντε κλικ για να μάθετε την απάντηση!

Είναι in... Είναι must: Τί δουλειά κάνει ο... sexpert;

Η νέα μόδα, το επάγγελμα του μέλλοντος, η τάση που θέλουν πολλοί να ακολουθήσουν έχει ένα όνομα: Sexpert.

Ο sexpert δίνει οδηγίες για καλή και υγιή σεξουαλική ζωή στα ζευγάρια, δίνει απαντήσεις στα κρίσιμα και «καυτά» ερωτήματα που έχουν να κάνουν με το σεξ. Star της παγκόσμιας σοουμπιζ - και όχι μόνο - απευθύνονται στον sexpert, ο οποίος δεν είναι ένας απλός γιατρός. Είναι κάτι πολύ περισσότερο, καθώς σε αυτόν ο... ασθενής μπορεί να εκυμστηρευθεί όλα του τα μυστικά και όλα του τα προβλήματα. Και ο sexpert του δίνει - λέει - τις λύσεις όχι μόνον στην θεωρία, αλλά και στην πράξη! Αναρωτιέται βέβαια κανείς πώς μπορεί να γίνει αυτό. Τί να πούμε και μείς... άγνωστο.

Πολλοί μάλιστα έχουν δημιουργήσει την δική τους στήλη σε εφημερίδες, περιοδικά, αλλά κυρίως στο διαδίκτυο και δεν διστάζουν να δημοσιεύσουν κατηγορηματικά τι είναι σωστό και τι μπορεί να βοηθήσει μια σχέση και αντίστοιχα, τι μπορεί να την καταστρέψει.

Το εντυπωσιακό είναι ότι εκατοντάδες γυναίκες αναζητούν τον δικό τους sexpert, φυσικά πιστεύοντας ότι αυτός θα τους δώσει όλες τις απαραίτητες συμβουλές για την βελτίωση και γιατί όχι την τελειοποίηση της σεξουαλικής τους ζωής.

Οσες λοιπόν δεν βρίσκετε λύση… μόνη σας ή με το ταίρι σας, δεν έχετε παρά να κάνετε την ερώτησή σας με μια απλή αναζήτηση στο google. Με το που θα την πληκτρολογήσετε, θα πάρετε και την απάντηση. Οσο για το αποτέλεσμα που θα έχετε; Τι να πούμε, εσείς ξέρετε…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top