Ύποπτη η Beyonce: έρευνα για το blackout στο «Super Bowl»

Κατάφερε το σόου της να ξεπεράσει σε τηλεθέαση το περσινό της Madonna;

Ύποπτη η Beyonce: έρευνα για το blackout στο «Super Bowl»

Μεθεόρτια στο «Super Bowl»: έριξε ή όχι τις ασφάλειες η Beyonce; Οι αρμόδιοι ανακοίνωσαν την διεξαγωγή έρευνας για το blackout μετά την εμφάνισή της,την ώρα που τα ποσοστά τηλεθέασης δείχνουν ότι το κοινό προτίμησε... την περσινή εμφάνιση της Madonna!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, μετά το εντυπωσιακό σόου της Queen Bee στο γήπεδο «Superdome» της Λουιζιάνα το ρεύμα κόπηκε, καθυστερώντας την έναρξη του β’ ημιχρόνου 35 λεπτά και κάνοντας τους υπεύθυνους να τρέχουν και να μην φτάνουν.

Σε συνέντευξη Τύπου, ο επικεφαλής της ομοσπονδίας του αθλήματος ανακοίνωσε ότι θα γίνει έρευνα για την αιτία του blackout, χωρίς να αποκλείσει εντελώς το ενδεχόμενο να οφείλεται στο υπερθέαμα που πρόσφερε η Beyonce!

Στο μεταξύ, τα ποσοστά τηλεθέασης δείχνουν πως τον φετινό τελικό παρακολούθησαν 108,41 εκατομμύρια τηλεθεατές, έναντι 111,3 εκατομμυρίων πέρσι, οπότε και τραγούδησε η Maddona!
Βέβαια, και τις δύο χρονιές, οι περισσότεροι τηλεθεατές καταγράφθηκαν την 4η περίοδο, λίγο δηλαδή πριν το φινάλε του αγώνα...

Παράλληλα, το «Super Bowl» κατάφερε να βάλει «φωτιά» στα social media: 30,6 εκατομμύρια σχόλια γράφτηκαν σε Facebook και Twitter, έναντι 12,5 εκατομμυρίων πέρσι. Πάντως, οι περισσότεροι σχολίασαν την διαφήμιση της εταιρείας «Farmer» και όχι το σόου της Beyonce…

Δείτε στο βίντεο την εμφάνιση της Beyonce στο «Super Bowl»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top