Η επιστροφή του Στράτου Tζώρτζογλου στην tv

Η κυπριακή σειρά που θα κερδίσει το κοινό

Η επιστροφή του Στράτου Tζώρτζογλου στην tv
​Για τον νέο του ρόλο στην κυπριακή σειρά «Βαλς με δώδεκα θεούς», την επιστροφή του στην τηλεόραση και τα χρήματα που έβγαλε όλα αυτά τα χρόνια μίλησε ο Στράτος Τζώρτζογλου.

«Η αλήθεια είναι πως δεν μου έλειψε ιδιαίτερα η τηλεόραση. Η συνεχής παρουσία στο γυαλί μπορεί να σε εγκλωβίσει, να σε κάνει να λιμνάσεις και στο τέλος να σε κάνει να φαίνεσαι και γραφικός» δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός.

Ενώ είπε πως «μπορεί να μην έβγαλα τα λεφτά που ήθελα, αλλά όμως σαφέστατα είχα την καλλιτεχνική παρουσία που ήθελα».

Όσο για τη νέα κυπριακή σειρά που θα τον δούμε είπε πως «είμαι κατενθουσιασμένος για το “Βαλς με δώδεκα θεούς”. Είναι μια υπέροχη δουλειά και πραγματικά χαίρομαι πολύ που θα μπορέσουμε να την παρακολουθήσουμε και στην ελληνική τηλεόραση».

Για τον ρόλο του Νίκου Κυριακίδη υποστήριξε πως «είναι πολύ διαφορετικός απ' ότι έχω υποδυθεί έως σήμερα. Μιλάμε για έναν ώριμο άνδρα, ο οποίος έχει έρθει αντιμέτωπος στη ζωή του με τον μεγαλύτερο πόνο, έχοντας χάσει το 6χρονο κοριτσάκι του. Κουβαλά πολύ πόνο, πολλά μυστικά, αλλά και μια βαθιά φιλοσοφημένη άποψη, γι' αυτό και μεταμορφώνεται σε κάτι σαν ιερέα των 12 Θεών. Οι πάντες τον προσεγγίζουν κι εκείνος ξέρει τον τρόπο να τους αγαλλιάσει την καρδιά. Τα πάντα αλλάζουν στην ζωή του, όταν εισβάλλει ένα νέο κορίτσι, στο πρόσωπο της οποίας εκείνος βλέπει την κόρη του. Όσο για εκείνη; Τον ερωτεύεται παράφορα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top