O σέξι μήνας του μέλιτος της Kim Kardashian!

Tου «έδωσαν και κατάλαβε» οι νιόπαντροι- Δείτε «καυτές» φωτό

O σέξι μήνας του μέλιτος της Kim Kardashian!
Μετά τον γάμο-υπερπαραγωγή που τους κόστισε κοντά στα 20 εκατομμύρια δολάρια, Kim Kardashian και Kris Humphries είπαν να πάνε και ένα ταξιδάκι του μέλιτος.

Στη Santa Caterina σε πεντάστερο ξενοδοχείο διέμειναν οι νιόπαντροι, με την νυφική σουίτα να κοστίζει 3.300 δολάρια τη βραδιά! Βλέπετε ο 26χρονος παίκτης του NBA ήθελε να ευχαριστήσει την καλή του που έχει και ακριβά γούστα.

Σύμφωνα με τα ξένα tabloids, οι νιόπαντροι με το που έφτασαν στο ξενοδοχείο έβαλαν το γνωστό σηματάκι «Do not disturb», δηλαδή «Μην Ενοχλείτε», έξω από την πόρτα τους.
Όπως θα δείτε και στις αποκλειστικές φωτογραφίες, Kim και Chris εκμεταλλεύτηκαν και με το παραπάνω την ιδιωτική τους σοίτα, αφού οι «καυτές» στιγμές μεταξύ τους έδωσαν και πήραν.

Οι δυο τους κυκλοφορούσαν συνεχώς με τα μαγιό, με την 30χρονη reality-star να είναι ιδιαίτερα περιποιητική με τον 26χρονο σύντροφο της. Μέχρι και στο στόμα τον τάϊζε!
Σύμφωνα μάλιστα με όσους τους είδαν από κοντά, οι δυο τους «έπαιζαν και πλατσούριζαν σαν μικρά παιδιά».

Μέχρι και οι καμαριέρες έσταξαν μέλι για να καταλάβετε: «είχαν μάτια μόνο ο ένας για τον άλλον. Για την ακρίβεια, ζούσαν στον δικό τους κόσμο», μαρτύρησε μια απ΄αυτές.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top