Κώστας Καραφώτης: «Με αγχώνει η ιδέα του να γίνω πατέρας»!!

Τι είπε ο τραγουδιστής για τους υψηλούς μισθούς των συναδέλφων του

Κώστας Καραφώτης: «Με αγχώνει η ιδέα του να γίνω πατέρας»!!

​Για την κρίση που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια ο καλλιτεχνικός χώρος, τις σχέσεις του, τον γάμο και τη ληστεία στο σπίτι του μίλησε ο Κώστας Καραφώτης.

Ο γνωστός τραγουδιστής είναι μόνος αυτό το διάστημα και στην ιδέα του να παντρευτεί σύντομα απαντά πως «περισσότερο με αγχώνει η ιδέα του να γίνω πατέρας από το να παντρευτώ. Δεν είμαι μικρός, είμαι 34 ετών και ιδανικά δε θα ήθελα να έχω μεγάλη διαφορά ηλικίας από το παιδί μου».
karafwthss.jpg
Ποιες οι σχέσεις του με τις πρώην του;; Ο Κώστας Καραφώτης ισχυρίζεται πως «είναι επιλογή μου να κρατάω πιο τυπικές σχέσεις με κάποια πρώην σύντροφο μου εάν εκείνη ή εγώ έχουμε προχωρήσει τη ζωή μας, όπως για παράδειγμα με την Κατερίνα (Παπουτσάκη) που είναι πλέον παντρεμένη και περιμένει παιδί».

Τι δηλώνει για τους υψηλούς μισθούς των τραγουδιστών;; «Οι τραγουδιστές είχαμε αρχίσει να βιώνουμε την κρίση από το 2006 όταν ουσιαστικά άρχισε να μειώνεται η πενθήμερη εργασία στα νυχτερινά κέντρα σε τετραήμερη ή τριήμερη, μέχρι να φτάσουμε σήμερα στη διήμερη. Ίσως βέβαια κακώς να συμπεριλαμβάνω τον εαυτό μου μέσα σε εκείνους τους τραγουδιστές μιας και δεν πρόλαβα να διεκδικήσω πολλά πράγματα καθώς η κρίση με βρήκε στο ξεκίνημά μου» είπε ο Καραφώτης.

kwstas.jpg
Και τόνισε πως «εμείς δεν προλάβαμε να δείξουμε δείγματα γραφής. Γι’ αυτό και πάρα πολλοί για παράδειγμα από τα παιδιά που πέρασαν από το Fame story φύγανε από τον χώρο».

Όσο για την ταυτότητα του κάθε καλλιτέχνη κατηγορηματικά λέει πως «έχουμε χάσει την ταυτότητα μας, όταν πχ έ��γαζε ο Σάκης ένα dance κομμάτι όλοι κυκλοφορούσαν τέτοια τραγούδια ακόμη και καθαρά λαϊκοί τραγουδιστές».

karaf.jpg
Τέλος, για το πρόσφατο περιστατικό ληστείας μέσα στο σπίτι του υποστηρίζει ότι «έχω μια έφεση στο θέμα των ληστειών μια και αρκετές φορές μου έχουν σπάσει το αυτοκίνητο και μου έχουν πάρει πράγματα. Ήταν ένα μεγάλο σοκ για μένα το γεγονός ότι μπήκαν στο σπίτι μου, στον χώρο που κοιμάμαι ενώ βρισκόμουν μέσα. Ευτυχώς για μερικά δευτερόλεπτα δεν συναντηθήκαμε με τους ληστές και το μόνο που μου έκλεψαν ήταν το αυτοκίνητο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top