Τα must αξεσουάρ για κάθε άνδρα!

Μάθε τι πρέπει να συνοδεύει κάθε εμφάνισή σου

Τα must αξεσουάρ για κάθε άνδρα!

Έχεις ακούσει το «η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά»; Είτε πρόκειται για καθημερινό outfit, είτε για κουστούμι, υπάρχουν κάποια αξεσουάρ που κάθε άνδρας πρέπει να έχει και το star.gr τα παρουσιάζει! Αφού λοιπόν βρεις τα ρούχα που θα βάλεις φέτος το φθινόπωρο, διάβασε παρακάτω με τι θα τα συνδυάσεις...

Τσάντα

Το να κουβαλάς τα πράγματά σου ανά χείρας ή να παραφουσκώνεις τις τσέπες σου ή να τα δίνεις στην κοπέλα που σε συνοδεύει, είναι απαράδεκτο! Πάρε κι εσύ μια τσάντα... μπορείς!

Στην αγορά υπάρχει πληθώρα επιλογών, με χρώματα, στυλ και τιμές για όλα τα γούστα. Σε συμβουλεύω, πάντως, να επιλέξεις μία σε ουδέτερο χρώμα, για να έχει πολλαπλές χρήσεις!

Για τις σπορ εμφανίσεις σου επέλεξε τσάντα - ταχυδρόμο, αυτή δηλαδή που περνάει χιαστή. Αν δεν θες την «κλασσική» μαύρη, μπορείς να πάρεις καφέ (από το πιο ανοικτό μέχρι το πιο σκούρο), χακί ή μπλε. Αν είσαι τολμηρός, επέλεξε έντονο χρώμα, από κίτρινο μέχρι... λαχανί (μην το παρακάνεις όμως ε;).

Αν φοράς κουστούμι, τότε διάλεξε χαρτοφύλακα. Για λόγους χρηστικότητας, καλό είναι να δώσεις κατιτίς παραπάνω και να πάρεις έναν δερμάτινο. Όσο για ��ο χρώμα; Περιορίσου σε μαύρο ή καφέ, που ταιριάζει με μπλε, γκρι και μαύρα κουστούμια!

Και κάτι τελευταίο: μην σε δω με backpack, τσάντα στην πλάτη δηλαδή... Τελείωσαν οι εξορμήσεις στα νησιά αγαπητέ!

Ζώνη

Η ζώνη μπορεί να δώσει χρώμα στην εμφάνισή σου, αφού ακόμα και το πιο απλό ντύσιμο μπορεί να «απογειωθεί» με αυτό το αξεσουάρ!

Για καθημερινές εμφανίσεις επέλεξε φθαρμένες, πλεκτές ή στρατιωτικές ζώνες, ενώ must θεωρούνται τα vintage logo!

Είτε φοράς τζιν, είτε υφασμάτινο παντελόνι, μαύρο, γκρι, μπλε, πράσινο πάνε «γάντι».

Προσοχή: μην μας βγάζεις το μάτι με την αγκράφα! Επέλεξε ζώνη με απλό και λιτό κούμπωμα!

Γραβάτα

Τι είπες; Δεν φοράς επίσημο ένδυμα; Και με πουκάμισο πάνω από το τζιν σου μπορείς να βάλεις γραβάτα αγαπητέ!

Μεταξωτές, πλεκτές, μονόχρωμες και ριγέ γραβάτες έδωσαν και πήραν στις πασαρέλες των σχεδιαστών για αυτή τη σεζόν.

Αν θες να κάνεις την διαφορά, επέλεξε μία καρό γραβάτα! Το «μυστικό» βρίσκεται στο πουκάμισο, που πρέπει απαραιτήτως να είναι μονόχρωμο.

Κι αν είσαι από εκείνους που φορούν κουστούμι, ε τότε βάλε και μαντηλάκι στο πέτο - αναβαθμίζει το στυλ σου και σου δίνει αριστοκρατική κομψότητα!

Sneakers

Τα παπούτσια που κάθε άνδρας οφείλει να έχει!

Είτε με casual ρούχα, είτε με βραδινό σακάκι, είτε με κουστούμι, τα sneakers δεν πρέπει να λείπουν από τα πόδια σου. Άσε που είναι ελαφριά και δεν θα νιώσεις ποτέ τα πόδια σου κουρασμένα...

Τα καλύτερα όλων είναι αυτά που «βγάζουν» γυαλάδα στο μάτι - διάλεξε το χρώμα και το στυλ που ταιριάζει στο γούστο σου λοιπόν!

Δες παραδείγματα με τα must have αξεσουάρ της σεζόν...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top