Ν. Βουρλιώτης: « Αν ήμουν στο εξωτερικό θα ήμουν μεγάλος»

Το lifestyle, οι επαγγελματικές του επιλογές και η κριτική που δέχεται

Ν. Βουρλιώτης: « Αν ήμουν στο εξωτερικό θα ήμουν μεγάλος»

Ο Νίκος Βουρλιώτης πρωταγωνιστεί φέτος στο μιούζικαλ Fame, κι αν και ξάφνιασε πολλούς με την απόφασή του, εκείνος δηλώνει ότι τον ιντρίγκαρε η αντίθεση που βγαίνει μέσα από την απόφασή του αυτή.

«Το μόνο που φοβήθηκα ήταν μήπως δεν μπορούσα να ανταπεξέλθω σε αυτό το ξένο για μένα είδος. Άλλωστε μου δίνει τη δυνατότητα να παρουσιάσω μια πιο συναισθηματική πλευρά μου», είπε ο γνωστός ράπερ και επειδή πολλά έχει ακούσει τον τελευταίο καιρό, διευκρινίζει για να μ ην παρεξηγείται από τους επικριτές του:

«Πέρα από ταμπέλες και ετικέτες, πάνω απ’ όλα είμαι άνθρωπος. Κάποιοι φαίνεται να το αγνοούν αυτό. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα έχω ακούσει διάφορα τέρατα, όπως “πώς ένας ράπερ παντρεύτηκε;” ή “γιατί παντρεύτηκε παραδοσιακά σε εκκλησία;” Θα έπρεπε δηλαδή να παντρευτώ σε γκέτο, γύρω από βαρέλια με φωτιά; Αυτή η κατάσταση ομολογώ ότι με εκνεύρισε. Υπενθυμίζω σε όλους ότι είμαι άνθρωπος και μάλιστα Έλληνας. Έχω γεννηθεί σ’ αυτόν τον τόπο κι έχω μεγαλώσει σε ελληνική οικογένεια. Έχω κι εγώ χωριό, φίλους, κακές συνήθειες και απλώς εκφράζομαι μέσα από το συγκεκριμένο είδος μουσικής, καλύτερα από ότι μέσα από κάποιο άλλο. Θα μπορούσα να κάνω μπαλάντες, έντεχνα ή να είμαι ροκάς με μακρύ μαλλί και να παραμένω ίδιος».

Μάλιστα χωρίς ίχνος σνομπισμού δεν διστάζει να αναγνωρίσει ότι αν ήταν στο εξωτερικό ή καριέρα του να ήταν πολύ μεγάλη.

«Άσχετο με το αν θέλει να το παραδεχθεί το σύστημα, εγώ μέσα σε αυτά τα είκοσι χρόνια έχω κάνει πολλά πράγματα που αν τα είχα κάνει στο εξωτερικό θα ήμουν αυτή τη στιγμή κάτι πολύ, πολύ μεγαλύτερο από αυτό που είμαι σήμερα. Θα το είχα εισπράξει διαφορετικά. Εδώ το σύστημα δουλεύει αλλιώς», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top