Η Ελληνίδα Dj που έχει ξετρελάνει τη Rihanna και τον Eminem

Η Ξένια Γκάλη έφυγε από την Ελλάδα και διαπρέπει στις ΗΠΑ

Η Ελληνίδα Dj που έχει ξετρελάνει τη Rihanna και τον Eminem

Είναι μόλις 23 ετών, όμως η Ξένια Γκάλη έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις και να κερδίσει την προσοχή σπουδαίων ανθρώπων της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας.

Η Ξένια πήγε στην Αμερική πριν από δύο χρόνια, έχοντας μαζί της μόνο μια βαλίτσα και χάρη στο πολύπλευρο ταλέντο της κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε χιλιάδες διαγωνιζόμενους και να κερδίσει τον διαγωνισμό iStandard Producer Showcase που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στη Νέα Υόρκη.

xenia1.jpg


Ο διαγωνισμός αυτός είναι ένας από τους κορυφαίους διαγωνισμούς στις ΗΠΑ και κάθε υποψήφιος πρέπ��ι να παρουσιάσει πέντε μουσικά κομμάτια δικής τους σύνθεσης μπροστά σε κοινό και κριτική επιτροπή. Ανάμεσα στους κριτές συγκαταλέγονται μερικά από τα κορυφαία ονόματα της μουσικής βιομηχανίας, όπως η Rihanna, ο Lil Wayne, ο Eminem, ο Drake και ο Kanye West.

«Θυμάμαι ένα βράδυ, καθώς σέρφαρα στο ίντερνετ έπεσα πάνω στην ανακοίνωση του διαγωνισμού. Χωρίς να το σκεφτώ πολύ έκανα την αίτηση και τελικά μου βγήκε σε καλό, αφού βρέθηκα ανάμεσα στους δύο πρώτους», είπε.

xenia2.jpg

Η Ξένια γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και σπούδασε Μουσική Σύνθεση και Παραγωγή στο Πανεπιστήμιο του Σάρεϊ και εκεί ξεκίνησε να ασχολείται με τη σύνθεση, αλλά και ως Dj για να βγάλει το χαρτζιλίκι της.

«Όταν ζούσα στην Αγγλία μάζεψα τα λεφτά και αγόρασα δύο πικάπ. Άρχισα να παίζω με βινίλια σε μικρά κλαμπάκια και αυτό έκανε τρομερή εντύπωση οπότε σιγά, σιγά άρχισαν να με καλούν να παίξω σε περισσότερα μαγαζιά», είπε.

xenia3.jpg

Είναι δε τόσο καλή είναι πολλά τα clubs στις ΗΠΑ που τη ζητούν για να παίξει μουσική.

Η Ξένια πάντως αυτό που θέλει είναι να γράφει και να εκφράζεται μέσα από τη μουσική. Αυτό που χαρακτηρίζει τα κομμάτια της είναι ότι συνδυάζει διάφορα είδη μουσικής σε ένα, ενώ αυτή τη στιγμή ετοιμάζει ένα album με διασκευές της βραβευμένης με Grammy τραγουδίστριας Petrona Martinez.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top