Φωτιά και λάβρα η Beyonce στο «Super Bowl» - δείτε το θέαμα!

Δερμάτινο κορμάκι, μπούτια έξω και ξανά μαζί οι Destiny’s Child

Φωτιά και λάβρα η Beyonce στο «Super Bowl» - δείτε το θέαμα!

Πλούσιο θέαμα, με τις καμπύλες φάτσα – φόρα, προσέφερε η Beyonce στο ημίχρονο του «Super Bowl»: εκτός από τα πλούσια ελέη της, που ανέδειξε με δερμάτινο κορμάκι, η 31χρονη σταρ έβαλε φωτιά στη σκηνή, με την επανένωση των Destiny’s Child!

beyonce.jpg

Αφήνοντας άπαντες με το στόμα ανοικτό, η Beyonce εμφανίστηκε με δημιουργία του ανερχόμενου σχεδιαστή Rubin Singer: η μίνι φούστα εξαφανίστηκε, δίνοντας τη θέση της σε δερμάτινο κορμάκι με δαντελένιες λεπτομέρειες, ενώ το σύνολο συμπλήρωναν διχτυωτό καλσόν και μπότες.

beyonce3.jpg

Πάνω σε μία πλατφόρμα που ανεβοκατέβαινε, σε ένα σόου με 120 χορευτές και απίστευτα γραφικά, που «πάντρεψε» την φωτιά με τον πάγο, η 31χρονη τραγουδίστρια έδωσε το δικό της ρεσιτάλ, ερμηνεύοντας, μεταξύ άλλων, τα «Love Top», «Crazy In Love», «Baby Boy» και «End Of Time».

beyonce4.jpg

Ο ενθουσιασμός έφτασε στα ύψη όταν στη σκηνή εμφανίστηκαν, εξίσου σέξι ντυμένες, η Kelly Rowland και η Michelle Williams, στο comeback των Destiny’s Child: τις επιτυχίες «Bootylicious» και «Independent Woman» θύμισε το συγκρότημα στο κοινό, κάνοντας ένα remix με το τραγούδι της Beyonce «Single Ladies»!

beyonce5.jpg

Το 14λεπτο σόου έκλεισε με την Queen Bee να ερμηνεύει το «Halo» και να αποχαιρετά τον κόσμο λέγοντας: «σας ευχαριστώ γι’ αυτή τη στιγμή! Ο Θεός να σας έχει όλους καλά»!

beyonce7.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top