Έριξαν αυλαία λόγω καβγά Χατζηγιάννης - Ζουγανέλης;

Τι λένε οι ίδιοι για τις φήμες ότι «σφάχτηκαν» στο νυχτερινό κέντρο

Έριξαν αυλαία λόγω καβγά Χατζηγιάννης - Ζουγανέλης;

Όσοι προλάβατε να δείτε Χατζηγιάννη – Ζουγανέλη – Μπουλά μαζί στη σκηνή, προλάβατε! Αυλαία έριξε το σχήμα το βράδυ του Σαββάτου, με τους τρεις τραγουδιστές να απαντούν στην κάμερα του Star για τις φήμες που τους θέλουν σε άγρια κόντρα!

Σύμφωνα με τις «κακές γλώσσες», το σχήμα ολοκλήρωσε νωρίτερα από το προγραμματισμένο τις εμφανίσεις του, ωστόσο, οι τραγουδιστές έβαλαν τα πράγματα στη θέση τους...

«Είναι πολύ λυπηρό που κάποιοι επιτήδειοι δράττονται της ευκαιρίας να αμαυρώσουν κάτι τόσο όμορφο. Σαφώς και δεν είναι αλήθεια, σε κανένα επίπεδο», είπε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, που τα δημοσιεύματα τον ήθελαν ακόμα και να ασκεί βέτο στην περικοπή του νυχτοκάματού του.

Το ότι πήραν παράταση από το προγραμματισμένο, κάνοντας 36 εμφανίσεις, επεσήμανε ο Γιάννης Ζουγανέλης, διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα, ενώ πρόσθεσε πως η συνεργασία με τον Μιχάλη ήταν πάρα πολύ καλή!

Σε λίγο καιρό, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θα φτιάξει τις βαλίτσες του και θα φύγει για συναυλίες στο εξωτερικό, αφήνοντας την Ζέτα Μακρυπούλια πίσω στην Αθήνα ελέω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων.

Δείτε στο βίντεο το φινάλε και τις δηλώσεις των τραγουδιστών!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top