Φοιτήτρια και όχι υπάλληλος στο Παρίσι η Χρύσα Ρώπα!

Ισχύουν ή όχι οι φήμες ότι τσακώθηκε με τον Λάκη Λαζόπουλο;

Φοιτήτρια και όχι υπάλληλος στο Παρίσι  η Χρύσα Ρώπα!

Υπάλληλο βιβλιοπωλείου στο Παρίσι και τσακωμένη με τον Λάκη Λαζόπουλο ήθελαν οι φήμες την Χρύσα Ρώπα, ωστόσο, κάθε άλλο παρά αληθινές είναι: μαθήματα υποκριτικής στη Σορβόννη κάνει η ηθοποιός, την οποία πρόσφατα επισκέφθηκε ο συνάδελφός της!

Το Star εξασφάλισε φωτογραφίες από την συνάντηση Ρώπα – Λαζόπουλου στο Παρίσι και αποκαλύπτει την αλήθεια για την ζωή της ηθοποιού στη γαλλική πρωτεύουσα.

Η Χρύσα Ρώπα τα μάζεψε τα πράγματα και έφυγε από την Ελλάδα μόνο και μόνο για τα σεμινάρια που παρακολουθεί, ενώ το ότι στο Παρίσι σπουδάζει και ο γιός της, Κωνσταντίνος, διευκόλυνε την «φυγή» της.

Πριν από περίπου μία εβδομάδα, ο Λάκης Λαζόπουλος επισκέφθηκε την ηθοποιό, βάζοντας τέλος στις φήμες που τους ήθελαν να έχουν τσακωθεί. Μάλιστα, την κάλεσε στην avant premiere της γαλλικής παραγωγής ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί, το «Τίμα Την Μητέρα Σου Και Την Μητέρα Σου»!

Στην παρέα Λαζόπουλου – Ρώπα ή��αν και η Χαρούλα Αλεξίου. Το παρεάκι γύρισε φημισμένα καφέ και εστιατόρια, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες του Star, η ηθοποιός θα εμφανιστεί στο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», κατά πάσα πιθανότητα, σε δύο εβδομάδες!

Δείτε στο βίντεο την συνάντηση Χρύσας Ρώπα - Λάκη Λαζόπουλου στο Παρίσι

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top