Το «ευχαριστώ» της Shakira για την γέννηση του γιού της!

Δείτε το μήνυμα της τραγουδίστριας σε όσους της ευχήθηκαν

Το «ευχαριστώ» της Shakira για την γέννηση του γιού της!

Το πρώτο «χτύπημα» αφότου βγήκε από το μαιευτήριο με τον μικρό Milan αγκαλιά έκανε η Shakira, ευχαριστώντας δημόσια όσους της ευχήθηκαν για την γέννηση του γιού της!

«Σας ευχαριστώ όλους για τις καλές ευχές! Με πολλή αγάπη, Shak», έγραψε η Κολομβιανή σταρ σε Facebook και Twitter, «ανεβάζοντας» φωτογραφία με μερικά από τα γράμματα που έχει λάβει για τα γεννητούρια.

shak.jpg

Μόλις λίγες ώρες νωρίτερα, η τραγουδίστρια είχε γράψει κι άλλο ευχαριστήριο μήνυμα στο Ίντερνετ: «ευχαριστώ για τις όμορφες ευχές και την αγάπη. Με κάνετε να νιώθω σαν να είστε μαζί μου όλη την ημέρα! Σας στέλνω την αγάπη μου»!

Στο μεταξύ, τόσο η Shakira, όσο και ο Gerard Pique, «πολιορκούνται» για μία δήλωση σχετικά με τον μπέμπη, ενώ δεν είναι λίγοι οι παπαράτσι που ξεροσταλιάζουν μην τυχόν και καταφέρουν να πάρουν μία φωτογραφία του μικρού, έστω και... πλάτη!

Προς το παρόν, πάντως, η μόνη φωτογραφία του Milan που υπάρχει είναι εκείνη που οι ίδιοι οι γονείς του «ανέβασαν» στο Ίντερνετ και δείχνει τα ποδαράκια του, με παπουτσάκια που έχουν το όνομά του!

milan.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top